Komunikacija i pričanje priča na drugačiji način

Komunikacija i pričanje priča na drugačiji način
Pixell

Prva DK poslovna konferencija u prirodi, koja se nakon mjeseci izolacije održala u Maksimirskom perivoju 30. lipnja i 1. srpnja u after-work terminu, uz potrebne mjere sigurnosti i distance, uspješno je otvorila ljetnu sezonu te domaćoj komunikacijskoj industriji omogućila dugo priželjkivano te prijeko potrebno druženje i razmjenjivanje dojmova nakon nekoliko izazovnih mjeseci.

DK Piknik by Jamnica Botanica zamijenio je konferencijsku dvoranu zelenilom te združio najbolje od onlinea i offlinea - sudionici su mogli tijekom dva dana uživati u uvidima šest međunarodnih predavača, niza domaćih stručnjaka, ali i druženja pod vedrim nebom u zelenilu Maksimira.

„Trenutne okolnosti savršen su trenutak za osmišljavanje novih oblika oglašavanja“, poručio je futurist Ben Hammersley u svom online predavanju i time zaokružio misao vodilju piknika. „Razmislite o tome kakav biste svijet željeli vidjeti sljedeće godine - razmislite o svijetu u kojem bi bilo dobro živjeti - a zatim svojom kreativnošću ispričajte tu priču i inspirirajte ljude na stvaranje toga svijeta“, smatra Hammersley.

Organizatori zahvaljuju svim prijateljima ovoga netipičnoga festivala u netipičnim okolnostima koji su podržali napore i želju za okupljanjem komunikacijske zajednice, svima koji su bili dijelom organizacije te pomogli u realizaciji prekrasnog piknika, a posebice sudionicima koji su svojim pitanjima, komentarima i iskustvima obogatili program i izvrsnim raspoloženjem pomogli u zagrijavanju atmosfere za Dane komunikacija, koji će se u Rovinju održati od 29. do 31. listopada 2020.