Komunikacija i pričanje priča na drugačiji način

Komunikacija i pričanje priča na drugačiji način

Foto: Pixell

Prva DK poslovna konferencija u prirodi, koja se nakon mjeseci izolacije održala u Maksimirskom perivoju 30. lipnja i 1. srpnja u after-work terminu, uz potrebne mjere sigurnosti i distance, uspješno je otvorila ljetnu sezonu te domaćoj komunikacijskoj industriji omogućila dugo priželjkivano te prijeko potrebno druženje i razmjenjivanje dojmova nakon nekoliko izazovnih mjeseci.

DK Piknik by Jamnica Botanica zamijenio je konferencijsku dvoranu zelenilom te združio najbolje od onlinea i offlinea – sudionici su mogli tijekom dva dana uživati u uvidima šest međunarodnih predavača, niza domaćih stručnjaka, ali i druženja pod vedrim nebom u zelenilu Maksimira.

„Trenutne okolnosti savršen su trenutak za osmišljavanje novih oblika oglašavanja“, poručio je futurist Ben Hammersley u svom online predavanju i time zaokružio misao vodilju piknika. „Razmislite o tome kakav biste svijet željeli vidjeti sljedeće godine – razmislite o svijetu u kojem bi bilo dobro živjeti – a zatim svojom kreativnošću ispričajte tu priču i inspirirajte ljude na stvaranje toga svijeta“, smatra Hammersley.

Organizatori zahvaljuju svim prijateljima ovoga netipičnoga festivala u netipičnim okolnostima koji su podržali napore i želju za okupljanjem komunikacijske zajednice, svima koji su bili dijelom organizacije te pomogli u realizaciji prekrasnog piknika, a posebice sudionicima koji su svojim pitanjima, komentarima i iskustvima obogatili program i izvrsnim raspoloženjem pomogli u zagrijavanju atmosfere za Dane komunikacija, koji će se u Rovinju održati od 29. do 31. listopada 2020.

Još iz kategorije

Tomislav Lukačević je novi direktor Bolta u Hrvatskoj

Tomislav Lukačević je novi direktor Bolta u Hrvatskoj

04.08.2020. komentiraj

Poziciju novog direktora Bolta u Hrvatskoj, vodeće europske platforme za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, preuzeo je Tomislav Lukačević. Svoju karijeru u Boltu započeo je na poziciji specijalista za operativne poslove 2018. godine, odmah na samom početku kada je tvrtka tek ulazila na tržište i bila poznata pod tadašnjim imenom Taxify. Pokrenuo je poslovanje u Hrvatskoj s još dvoje specijalista, a nakon vrlo kratko vremenskog perioda promoviran je na poziciju menadžera za operativne poslove. A danas će na novoj poziciji upravljati cjelokupnim poslovanjem vožnji na zahtjev i koordinirati aktivnosti sa središnjicom u Estoniji.

Hrvatska na prvom mjestu u EU po padu prodaje novih vozila u prvoj polovici 2020.

Hrvatska na prvom mjestu u EU po padu prodaje novih vozila u prvoj polovici 2020.

04.08.2020. komentiraj

Podaci agencije Promocija Plus pokazuju da je Hrvatska na prvom mjestu u EU po padu prodaje novih vozila u prvoj polovici 2020. Pandemija koronavirusa pokosila je kompletno automobilsko tržište Unije, a najviše su stradale zemlje naslonjene na turizam.

Uštede i pozitivan efekt uz tintne pisače

Uštede i pozitivan efekt uz tintne pisače

03.08.2020. komentiraj

Prodaja Epsonovih poslovnih tintnih pisača na EMEA području za prethodnu godinu pokazuje pozitivan utjecaj Heat-Free tehnologije na održivost i ekonomiju. Potencijalno smanjenje potrošnje energije od 50,9 milijuna kWh godišnje, dovodi do manjenog ispuštanja CO2 od 17,7 tisuća tona i smanjenja godišnjih energetskih troškova od 5,9 milijuna eura.