Još traju prijave za više od 200.000€ vrijedno MBA stipendijsko natjecanje

Još traju prijave za više od 200.000€ vrijedno MBA stipendijsko natjecanje

Algebrino e-Leadership MBA stipendijsko natjecanje najveći je MBA događaj u regiji. Ove godine stipendijski fond prelazi 200 tisuća eura, a uz tri glavne nagrade, svi natjecatelji sada dobivaju stipendijsku ponudu. Prilika koja se ne propušta!

Upis MBA studija odskočna je daska za karijerno napredovanje ili pokretanje vlastitog posla, kao i velika  odluka koja traži da uskladimo privatne i poslovne obaveze. Baš zato, prijava za ovo stipendijsko natjecanje siguno je najbolji način da ispitate svoje mogućnosti, steknete dojam o programu, upoznate atmosferu studija i osvojite punu ili djelomičnu MBA stipendiju.

Predavači s američke Kelley School of Business posebnost su ovog studija. Kelley je definitivno jedna od najuglednijih poslovnih škola u SAD, poznata po svom praktičnom, projektnom pristupu konkretnim znanjima potrebnim za vodeće pozicije u poslovnom svijetu danas.

Strateška perspektiva, praktični zadaci i case-studies okosnica su e-Leadership studija ali i stipendijskog natjecanja. Naglasak je na aktivnom angažmanu svih studenata koji timski i individualno istražuju sve poveznice digitalnog i poslovnog, te utjecaj novih tehnologija na upravljanje timovima i organizacijama.

e-Leadership MBA stipendijsko natjecanje održat će se 1. srpnja 2023. na Algebrinom kampusu u Gradišćanskoj ulici u Zagrebu. Prijavite se, pitajte sve što vas zanima i osvojite svoju MBA stipendiju!