ITkonekt donosi prvi sajam poslova specijaliziran za IT industriju

ITkonekt donosi prvi sajam poslova specijaliziran za IT industriju
DepositPhotos

Premijerno izdanje konferencije ITkonekt ,koja će se održati u Zagrebu 14. travnja uz sudjelovanje poznatih svjetskih predavača, donosi i jedinstveni Sajam poslova, specijaliziran isključivo za IT industriju. Ulaz na sajam je besplatan, ali je prijava obavezna zbog ograničenog prostora.

Na IT sajmu poslova će uz novi pristup tematici i interaktivne sadržaje IT-jevci moći upoznati neke od najpoželjnijih poslodavaca u IT industriji, razmijeniti kontakte te pronaći posao. Prilika je to i za sve koji žele upoznati IT industriju, a svi posjetitelji moći će osvojiti i vrijedne nagrade.

Među poslovima koje će ove godine ponuditi kompanije na ITkonektu najviše je onih za Data inženjere i analitičare. Osim njih, tvrtke će nuditi poslove i za Devops inženjere, Software arhitekte, Java programere, Sistem administratore i druge IT stručnjake. Neke od tvrtki koje će ponuditi poslove su Photomath, Nanobit, Lemax, Croz i drugi.

Paralelno s IT sajmom poslova, u sklopu ITkonekta, održat će se i konferencija na kojoj će uz brojne renomirane predavače, predavanje održati i jedan od najtraženijih IT predavača na svijetu, Robert C Martin poznatiji kao Uncle Bob. Bit će to prvi ovo put da dolazi u Hrvatsku te ujedno odlična prilika da domaći IT stručnjaci čuju njegovo predavanje. Osim njega, na konferenciji će predavanje održati i predavači koji su iskustvo stjecali u Oraclu, TomiTribeu i drugim poznatim svjetskim kompanijama.