VELIKA POZORNICA

IBA Group predstavlja fintech usluge na Dubai FinTech Summitu

Među rješenjima koje će IBA Group predstavljati u Dubaiju je i aplikacija tapXphone, koja je početkom ove godine lansirana i u Hrvatskoj.

IBA Group predstavlja fintech usluge na Dubai FinTech Summitu

IBA Group će prvi put sudjelovati na Dubai FinTech Summitu 2024., gdje će predstaviti svoje usluge i rješenja za industriju financijske tehnologije. Među rješenjima koje će IBA Group predstavljati u Dubaiju je i aplikacija tapXphone, koja je početkom ove godine lansirana i u Hrvatskoj, u suradnji s Raiffeisen bankom, pod nazivom RaiPOS.

Uz tapXphone, korisnici mogu svoj pametni telefon pretvoriti u POS platni terminal koji omogućuje prihvat svih oblika beskontaktnog kartičnog plaćanja.

Od 6. do 7. svibnja, Dubai FinTech Summit postat će mjesto za 8000 vodećih izvršnih direktora, 1000 investitora i 300 govornika iz više od 100 zemalja. IBA Group će sudjelovati kao izlagač i Premium Bronze sponzor. Osim toga, tvrtka će biti sudionik panel diskusije o trendovima u evoluciji ekosustava financijske tehnologije.

"Otključavanje potencijala uspjeha naših klijenata pokreće svaki naš poslovni korak. S oduševljenjem dijelimo naš prošireni niz usluga i rješenja temeljito oblikovanih kako bi se riješili izazovi s kojima se danas suočavaju tvrtke diljem svijeta. Od optimizacije poslovnih procesa do pojednostavljenja prihvaćanja plaćanja i jačanja sigurnosti softvera, naša inovativna ponuda pruža visoku dodanu vrijednost korisnicima. Kao ponosni Premium Bronze sponzor DFS 2024, s nestrpljenjem očekujemo priliku za uspostavljanje novih veza i dijeljenje naše vizije za pametniju i učinkovitiju budućnost", izjavio je Miloš Surla, direktor IBA Group Hrvatska.

Tvrtka uz brojna fintech rješenja korisnicima nudi SAP implementacije i razne razvojne projekte prilagođene njihovim potrebama. IBA Group je SAP Gold globalni partner, koji surađuje sa SAP-om od 1996., što osnažuje poziciju tvrtke kao pouzdanog dugoročnog partnera u isporuci inovativnih rješenja.