PRIVLAČENJE TURISTA

Huawei i Turismo Andalucía potpisali memorandum

Huawei i Turismo Andalucía potpisali memorandum
Dražen Tomić / Tomich Productions

Huawei Mobile Services (HMS) potpisao je 26. veljače Memorandum o razumijevanju s Vijećem za turizam, kulturu i sport andaluzijske vlade (Turismo Andalucía) i AVOW-om, s ciljem unapređenja zajedničkih ciljeva i osvajanja novih poslovnih prilika.

Privlačenje kineskih turista važno je za Turismo Andalucía. Uz izvješće Ministarstva kulture i turizma o rastu prihoda od kineskog turizma od 47,3 posto na 89 milijardi dolara tijekom prošle lunarne Nove godine, prilika za angažman na ovom tržištu obećava više nego ikada. Iako su svečanosti možda završile, zamah u turizmu se nastavlja, pružajući idealnu priliku za primjenu inovativnih strategija i privlačenje kineskih putnika koji aktivno planiraju svoja sljedeća putovanja nakon odmora.

Memorandum ima u cilju poboljšati suradnju HMS-a i Turismo Andalucía u promicanju Andaluzije kao turističke destinacije na kineskom tržištu te postići obostrano dogovorene ciljeve kroz stratešku suradnju. Sve usuglašene stavke će se postići kroz okvir suradnje koji uključuje različite inicijative zajedničkog marketinga. Okvir suradnje Turismo Andalucía uključuje izravne kampanje, komarketinške aktivnosti, događaje i partnerstva s trećim stranama.

U međuvremenu, Petal Ads će osigurati resurse kao što su Petal Ads platforma, proširenu marketinšku suradnju, tehnološku podršku u Kini i Europi te prilagođena projektna rješenja za sve strane. Obje su organizacije posvećene unaprjeđenju suradnje tijekom 2024. kako bi podigli i predstavili Andaluziju kao vodeću europsku destinaciju za kineske putnike te se obavezuju na razvoj uspješnih strategija zajedničkog marketinga i šireg partnerstva u godinama koje dolaze.

Huawei nastoji razviti pošten i otvoren ekosustav, stvarajući partnerstva s vrhunskim tvrtkama za razvoj aplikacija kako bi razvio najbolje i najinovativnije aplikacije za potrošače širom svijeta. Tijekom proteklih nekoliko godina, AppGallery je potpisao nekoliko novih igara kao što su Mobile Legends: Bang Bang, Gardenscapes i Epic Seven, unaprijeđujući svoj popis od preko 50.000 igara i nudeći beskrajne sate zabave bazi korisnika od preko 230 milijuna igrača. Gledajući naprijed, AppGallery će nastaviti izdavati visokokvalitetne aplikacije koje nude nova i inovativna iskustva korisnicima diljem svijeta, opravdavajući svoju titulu najbolje alternativne trgovine aplikacija.

Treba napomenuti i da je HMS na ovogodišnjem Mobile World Congressu prikazao inovativna rješenja i proizvode za programere i partnere, uz najnovije hardverske inovacije. Tijekom trajanja sajma, Huawei je prikazao svoje serije flagship uređaja poput pametnog telefona Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN, FreeClip bežičnih slušalica i WATCH GT 4 pametnih satova. Također, Huawei surađuje s više od 18 proizvođača automobila kako bi razvio svjetske usluge u automobilu kao dio HMS Ecosystema.