Hrvatski Telekom otvorio novouređeni T-Centar na Cvjetnom trgu

Hrvatski Telekom otvorio novouređeni T-Centar na Cvjetnom trgu

Hrvatski Telekom danas je otvorio vrata svog novouređenog T-Centra na zagrebačkom Cvjetnom trgu koji zahvaljujući modernom konceptu posjetiteljima omogućuje sasvim novi doživljaj prostora, proizvoda i usluga.

Novouređeni T-Centar prostire se na 130 m2 površine, a svojom veličinom i multimedijalnim sadržajima omogućuje vrhunsko iskustvo svim posjetiteljima i kupcima. Prateći najnovije „zelene“ trendove u uređenju i ekološke standarde, eksterijer krasi obilje biljki, čiji jedan metar kvadratni neutralizira 2,3 kg CO2 te proizvodi čak 1,7 kg kisika.

Jedinstveno obilježje unutrašnjosti je i veliki grafit poznatog hrvatskog umjetnika Tomislava Lončarića - Lonca koji krasi jedan od zidova. Grafit na zanimljiv način spaja različite kadrove svakodnevnog života i kroz story/post objavu ilustrira jedan dan u životu mlade osobe. Novitet je i Social Media Wall putem kojeg korisnici mogu pratiti aktualnosti na društvenim mrežama Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom po prvi put predstavlja sustav pametnog redomata pomoću kojeg svaki posjetitelj prilikom posjete dobiva mali tag na kojem može vidjeti koji je po redu te koliko otprilike treba pričekati do dolaska na red.

„Ponosni smo što smo u samom srcu Zagreba otvorili multimedijalni T-Centar po uzoru na najmodernije europske dućane. Spajanjem tehnologije i umjetnosti, praktičnosti i udobnosti omogućujemo sasvim novi doživljaj naših proizvoda i usluga te povezujemo sve s prilikama digitalizacije koje pruža i koje naše živote čine ljepšima, zabavnijima i jednostavnijima“, izjavila je povodom otvorenja Maja Žunić, direktorica Sektora prodaje privatnim korisnicima Hrvatskog Telekoma.

Dućan nudi bogat izbor mobilnih uređaja vrhunskih brendova, kao i uređaja poput pametnih satova i fitness trackera, a za prve posjetitelje pripremljen je i niz posebnih pogodnosti. Tako će u prvih sedam dana od otvorenja odabrani Samsung, Xiaomi i Motorola pametni uređaji bit sniženi i do 50 posto, cijene iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max te Huawei GT2 pametnih satova bit će čak 1.000 kuna povoljnije, dok će Fossil i Michael Kors pametni satovi bit dostupni po 15 posto nižoj cijeni. Također, tu je i pogodnost od 50 posto popusta na svu originalnu Samsung dodatnu opremu.

Korisnike očekuje i široka ponuda fiksnih uređaja, kao i linije proizvoda za pametnu kuću. Ljubitelji gaminga u posebnoj 5G zoni mogu pokazati svoje vještine u jednoj od igara, ali i odabrati nešto iz najnovije PlayStation ponude. Sve zaljubljenike u modu očekuje i limitirana serija fashion proizvoda iz Love Magenta linije.

Još iz kategorije

Novo izvješće Sigurnosno-obavještajne agencije o 2020. godini u kojem se bilježi rast kibernetičkih napada

Novo izvješće Sigurnosno-obavještajne agencije o 2020. godini u kojem se bilježi rast kibernetičkih napada

26.09.2021.

„Operativce tajnih službi u svim onim blockbusterima koji su skakali po krovovima, jurili po ulicama svjetskih velegradova, izbjegavali metke strojnica loših dečki i spašavali svijet od zlih znanstvenika, morat će zamijeniti s pametnim mladim curama i dečkima koji taj isti svijet spašavaju koristeći tipke miša, iz svojih ergonomskih stolica ispred velikih monitora. Operativci hrvatske tajne službe su, naravno, sposobni i spremni kao oni iz blockbustera, ali zadnjih godina sve više izgrađujemo i ove koji klikom miša spašavaju svijet. Razvoj tehnologije prosilo nas je da iz zatvorenog nevidljivog svijeta obavještajnih službi izađemo na javni otvoreni prostor. I to je dobro: naši građani moraju znati da postoje ljudi i službe koji se brinu o njihovoj sigurnosti i u kibernetičkom prostoru“, stoji uz izvješću SOA-e.

Weekend Media Festival pokazao koliko je važno družiti se uživo

Weekend Media Festival pokazao koliko je važno družiti se uživo

26.09.2021.

Weekend Media Festival, događaj koji privlači i ujedinjuje sve one koji su zainteresirani za trendove i novitete u svijetu komunikacija i medija, započeo je u velikom stilu svoje 14. izdanje u staroj Tvornici duhana. U Rovinj su stigli domaći i strani stručnjaci iz područja komunikacija, odnosa s javnošću, marketinga i medija kako bi prokomentirali nove trendove, razmijenili ideje i uživali u predavanjima domaćih i svjetski poznatih govornika.

Nvidijine GeForce kartice nastavljaju s dominacijom na tržištu grafičkih kartica

Nvidijine GeForce kartice nastavljaju s dominacijom na tržištu grafičkih kartica

26.09.2021.

Na tržištu diskretnih grafičkih upravljačkih jedinica (GPU) ili jednostavnije rečeno, grafičkih kartica, Nvidia GeForce “obitelj” nastavlja s dominacijom i zadržavanjem prednosti na tržištu ispred glavnog i jedinog konkurenta AMD-a.