HACKL - Hackathon za otvoreni Zagreb kao mapa budućnosti Grada

HACKL - Hackathon za otvoreni Zagreb kao mapa budućnosti Grada

Uz HACKL - Hackathon za otvoreni Zagreb “Rezervacija i pregled raspoloživih gradskih prostora” imate priliku postati dio digitalne transformacije Grada! Ovaj trodnevni maraton kreativnosti i tehnologije potpisuju Grad Zagreb i Zagrebački inovacijski centar (ZICER).

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom projektu, gdje ćemo zajedno kročiti u digitalnu eru urbanog Zagreba. Hackathon će svoja vrata otvoriti od 24.-26 studenog, 2023. u ZICER-u, dvorana Akcelerator, Paviljon 12, 1.kat, Avenija Dubrovnik 15.

Vodimo vas kroz proces dizajniranja, kreiranja i prezentiranja rješenja koja će transformirati način na koji građani pristupaju gradskim prostorima.

Željni ste izazova, želite pomicati granice, izoštriti znanja i vještine? Na pravom ste mjestu! Uz budno oko stručnjaka, koji će odgovarati na ključna pitanja i ubrzati razvoj rješenja, sigurni smo kako sve sudionike očekuje nezaboravna avantura. Ovim putem pozivamo sve entuzijaste i stručnjake iz područja tehnologije, dizajna, ekonomije i medija da se pridruže i aktivno doprinesu kreiranju rješenja koja će Zagrebu osigurati status pametnog grada u usponu.

Pred nama i vama stoji izazov stvaranja bolje budućnosti za građane/ građanke Zagreba, kao i sve buduće generacije. Svi zainteresirani timovi ili pojedinci mogu se prijaviti putem službenog prijavnog obrasca dostupnog na web stranici hackl.zagreb.hr., još samo ovaj tjedan, do nedjelje 19. studenog, 2023. Stoga, ne propustite priliku, jer vas očekuju bogate nagrade. Najbolji tim osvojit će nagradu u iznosu od čak 3.000,00 €, te jedinstvenu priliku kontinuirano surađivati s Gradom Zagrebom. Drugo plasirani tim osvojit će 2.000,00 €, a brončani tim nagradu u iznosu od 1.000,00 €.

Početak programa Hackathona za otvoreni Zagreb je u petak, 24. studenog u 17:00 sati, gdje će timovi dobiti uvid u projektni zadatak i materijale potrebne za početak rada. Subota, 25. studenog je rezervirana za intenzivno kreiranje i razvoj ideja, uz neprocjenjivu podršku naših mentora. Nedjelja, 26. studenog donosi završne prezentacije i proglašenje pobjednika, a sigurno smo kako zabave neće nedostajati.

Za više informacija, detalje o prijavama i pravilniku Hackathona, posjetite našu web stranicu https://hackl.zagreb.hr/, a kako nam je bilo prošle godine saznajte ovdje: https://hackl.zagreb.hr/galerija2022.html