OSIJEK I ZAGREB

Endava NowInMobile Meet-up će se prvi put održati na dvije lokacije

Endava NowInMobile Meet-up će se prvi put održati na dvije lokacije

Dolaskom jeseni stiže i četvrto izdanje "meet-upa" posvećenog mobilnim tehnologijama i novostima iz svijeta tehnologije. Riječ je o Endava Meet-up: NowInMobile, koji nakon tri izdanja u Osijeku, dolazi i u Zagreb.

Ono što posjetitelje očekuje su tri stručna predavanja i interaktivne panel diskusije s gostima koji će posjetiti Zagreb, te ubrzo nakon i Osijek. Zabilježite datume 28. rujna i 4. listopada!

Kao i do sada, stručnjaci iz Endave pripremili su dva tehnička predavanja posvećena Android i iOS tehnologijama. Uz njih, posjetitelji će imati priliku iz prve ruke saznati više o poslovnoj strani mobilne tehnologije te čuti praktične savjete za stvaranje mobilnih rješenja.

Za kraj događaja u Zagrebu planirana je panel diskusija na kojoj će sudjelovati Engineering Manager Happeninga Hrvoje Crnjak, Endavin Principal Architect Domagoj Rukavina, i SVP za Delivery u Endavi Luka Abrus ujedno i suosnivač agencije FIVE.

S druge strane, osječki panel okupit će Product Ownera iz tvrtke Porsche Digital Croatia Borisa Brođanca te Endavine Project Managere Gordanu Krizman Peljušić i Željka Čalića.

Ulaz na događaj u Zagrebu, kao i u Osijeku, je besplatan uz registraciju, a na njega su pozvani svi zaljubljenici u mobilne tehnologije koji se žele povezati sa zajednicom i steći korisne savjete i znanja od Endavinih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom.

Meet-up će se u Zagrebu održati na lokaciji Endavinog ureda u Heinzelovoj 33, a u Osijeku na adresi Vukovarska cesta 31. Predavanja i paneli bit će na hrvatskom jeziku.