IFA 2023

DJI se vraća na IFA kako bi pokazao rješenja za svakoga

DJI se vraća na IFA kako bi pokazao rješenja za svakoga

DJI se vraća na IFA prvi put od 2019. kako bi sudionicima pružio visokoprofilno, impresivno iskustvo sa svojim neusporedivim portfeljem proizvoda iz zraka, ručnih uređaja i kinematografije. Sa svojim kompletnim paketom popularnih potrošačkih i profesionalnih dronova i stabilizatora, kao i svojim pionirskim tehnologijama za poduzeća, DJI poziva javnost od 1. do 5. rujna na svoj štand kako bi ponudio praktične demonstracije proizvoda i interaktivne radionice, kako bi vidjeli što je moguće u svijet revolucionarnih slikovnih rješenja.

"Uzbuđeni smo što se vraćamo na najveći europski sajam potrošačke elektronike, IFA", rekla je Christina Zhang, viša direktorica korporativne strategije u DJI-u. 

"Naš cilj je podijeliti naš potpuni portfelj proizvoda za potrošače, profesionalce i poduzeća s postojećim korisnicima koji vjeruju našim proizvodima zbog njihove prvoklasne tehnologije, sigurnosti i pouzdanosti, kao i posjetiteljima koji bi željeli otkriti pionirska slikovna rješenja za prvi vrijeme da transformiraju svoje živote i pretvore svoju maštu u stvarnost", kaže Christina Zhang.

Gosti na DJI IFA štandu mogu uživati u praktičnom iskustvu s nedavno lansiranim DJI Air 3 i Osmo Action 4 s dvostrukom kamerom, ultimativnim fleksibilnim suputnikom na zemlji i pod vodom za entuzijaste avanture. Također su izloženi proizvodi za veliki izbor potrošačkih i profesionalnih aplikacija, kao što je ispod 249 grama, idealan početni, ali visokokvalitetni dron Mini 3 Pro; prvi svjetski dron s tri optičke kamere, Mavic 3 Pro (Cine); prva svjetska kino kamera s 4 osi, Ronin 4D i drugi ručni proizvodi kao što su serija RS 3, DJI Pocket 2 i Osmo Mobile 6.

Jedan od vrhunaca DJI-jevog štanda bit će posebno dizajnirano područje od 135 m3 gdje korisnici mogu isprobati pogled iz prve osobe (FPV) leteći s DJI Avatom i DJI Goggles 2. To im omogućuje da se kreću kroz poligon s preprekama i osjete Avatinu zapanjujuću performanse, agilnost i jednostavno upravljanje za vrhunsko doživljaj letenja.

DJI je također osmislio poticajan scenarij iz stvarnog života s glumcima kako bi posjetiteljima omogućio da dobiju najbolju snimku iz njegovog širokog spektra profesionalnih proizvoda kako bi maksimalno oslobodili svoju kreativnost.

Na IFA 2023, DJI će također istaknuti kako tvrtka podržava službenike za javnu sigurnost, inspektore infrastrukture, zaštitnike divljih životinja i mnoge druge korisnike diljem svijeta koji računaju na DJI-jeve pionirske poslovne proizvode za učinkovitije, sigurnije i pouzdanije obavljanje svojih zadataka. Posjetitelji će moći saznati kako DJI Matrice 350 RTK, DJI Mavic 3 Enterprise Series i druga hardverska i softverska rješenja nude prilagođena rješenja koja koriste društvu u cjelini.