CES je izgubio jedan dan, zatvara se dan ranije 7. siječnja

CES je izgubio jedan dan, zatvara se dan ranije 7. siječnja
Dražen Tomić / Tomich Productions

Consumer Technology Association (CTA) objavila je da će se CES zatvoriti jedan dan ranije, a događaj će se održati u Las Vegasu od 5. do 7. siječnja 2022. Sajam će se zatvoriti u 18 sati 7. siječnja. Korak je bio poduzeti kao dodatna mjera sigurnosti uz postojeće zdravstvene protokole koji su uvedeni, pojašnjavaju organozatori.

Više od 2200 izlagača obvezalo se osobno sudjelovati na CES 2022 u Las Vegasu. Dok je oko 200 otkazalo svoje fizičko sudjelovanje, ističu organozatori i dodaju da u posljednja dva tjedna 143 tvrtke prijavile su se za osobno izlaganje na sajmu.

Izgradnja izložbenog prostora za izlagače je uveliko u tijeku i uskoro ćete moći vidjeti i doživjeti najnovije tehnološke inovacije, tvrde organozatori.

„Oni koji ne mogu otputovati u Las Vegas na CES 2022, imaju fleksibilnost da se pridruže digitalno i imat će priliku iskusiti čaroliju Las Vegasa. Digitalna registracija omogućit će pristup više od 40 livestreaming konferencijskih sesija, uvodnih riječi i mogućnost interakcije s izlagačima na CES-u. Dodatne informacije o registraciji možete pronaći na CES registraciji“, zaključuju organizatori.

Za one koji dolaze na sajam vrijede striktna epidemioloških pravila, potvrde o cijepljenju, negativni test i pridržavanje svih propisanih mjera.