bonbon se pridružuje kampanji DT Grupe i Billie Eilish u isticanju uloge generacije Z u tehnološkom napretku

bonbon se pridružuje kampanji DT Grupe i Billie Eilish u isticanju uloge generacije Z u tehnološkom napretku

Zajedno s peterostrukom dobitnicom nagrade Grammy Billie Eilish, Deutsche Telekom Grupa želi širiti poruku digitalnog optimizma u stvaranju bolje budućnosti. Predstavljanjem kampanje #WhatWeDoNext na UN-ov Međunarodni dan mladih, Deutsche Telekom govori o načinima na koje prva istinska generacija digitalaca koristi pogodnosti povezane tehnologije za dobrobit ne samo svoje generacije, već i društva u cjelini. Generacija Z obuhvaća mlade od 16 do 25 godine koji trenutačno ulaze na tržište rada i predstavljaju generaciju budućnosti.

"Svi mi možemo pozitivno utjecati na naš planet, a nadam se da će naša generacija upotrijebiti svoje platforme za suradnju i komunikaciju i napraviti razliku", komentirala je Billie Eilish.

Istraživanje koje je danas objavila Deutsche Telekom Grupa pokazuje da su prije COVID-19 krize mladi Europljani u dobi od 16 do 25 godina pokazivali visoku razinu optimizma u pogledu potencijala koji tehnologija može ponuditi.

U Hrvatskoj to prvenstveno vidimo iz njihovih stavova i načina korištenja tehnologije - čak 97 posto generacije Z surfa na mobitelu ili tabletu, 88 posto njih smatra da može dio problema riješiti digitalno (uređajem ili internetom) te čak 84 posto redovno koristi mobilne aplikacije.

Kroz bonbon, poseban brend Hrvatskog Telekoma namijenjen mladima, dajemo podršku kreativnoj generaciji koja s pomoću tehnologije stvara, dijeli i radi sve što će svijet učiniti boljim. Novi bonbon klinci su nesputani, neograničeni i vječno umreženi - oni posjeduju snažnu želju da svojim radom pozitivno utječu na svijet u kojem žive.

„Svjesni smo važnosti uloge koju ova, izuzetno digitalna generacija sa sobom donosi, stoga želimo generaciji Z dati prostor i platformu na kojoj će moći pokazati svoja znanja, na kojoj će njihovi talenti doći do izražaja, a korištenje povezane tehnologije poslužiti kao inspiracija u pokretanju promjena koja su nam kao društvu potrebne, posebno u ovim trenucima“, rekla je Branka Bajt, direktorica Sektora za brend Hrvatskog Telekoma.

„Deutsche Telekom Grupa vjeruje u život sa zajednicom i da ono što uistinu vrijedi i postaje valuta današnjice jest dijeljenje ideja, mišljenja, uspjeha i posebnih trenutaka bilo kada i bilo gdje, a posebno kada oni vode prema boljem i razvijenom društvu. Sada, više nego ikad prije je  omogućavanje ravnopravnog sudjelovanja u društvenom, gospodarskom i kulturnom životu ključni fokus brenda“, ističu iz jednog od najvećih svjetskih telekom operatora.

Međunarodna kampanja kreće danas s videom u kojem Billie Eilish i mnoštvo inspirativnih članova generacije Z sudjeluje sa stvarnim pričama, kroz koje slave izuzetne stvari koje mladi ljudi danas rade, a tu snažnu poruku prenosi Billie Eilish kao glas generacije. Vidimo kako ova generacija dovodi u pitanje negativne percepcije o njihovoj upotrebi tehnologije, pokazujući kako je oni koriste kako bi utjecali na stvari do kojih im je stvarno stalo, od brige za klimatske promjene preko zagovaranja jednakosti i kreativnosti do cyber sigurnosti.

Osporavajući percepciju da je Generacija Z samo opsjednuta zaslonom mobitela, ova priča predstavlja misiju Deutsche Telekom grupe u pružanju podrške ovoj generaciji koja pronalazi svoje mjesto i svoj glas.

Kroz svoju vrlo uspješnu glazbenu platformu, Telekom Electronic Beats, Deutsche Telekom će nastaviti s poticanjem razgovora #WhatWeDoNext, kroz platformu za stvarne priče generacije Z.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: Ove godine na mobilne aplikacije ćemo potrošiti više od 100 milijardi dolara

INFOGRAFIKA: Ove godine na mobilne aplikacije ćemo potrošiti više od 100 milijardi dolara

19.09.2020. komentiraj

Apple je kroz prvu polovicu ove godine uprihodio oko deset milijardi američkih dolara samo od naknada za aplikacije preuzete kroz App Store, odnosno, kroz transakcije u istim tim aplikacijama. A previše ne zaostaje ni Google sa svojim Play Storeom.

Bolt i estonsko Sveučilište Tartu prvi su u svijetu autonomnim automobilom odvozili reli

Bolt i estonsko Sveučilište Tartu prvi su u svijetu autonomnim automobilom odvozili reli

19.09.2020. komentiraj

Testni automobil iz Autonomnog vozačkog laboratorija Sveučilišta Tartu i Bolt sudjelovali su u testnoj fazi Relija Estonija, najvećeg i najpoznatijeg moto događaja u Estoniji. Sudjelovanjem u Reliju Estonija, 4. rujna Bolt i Sveučilište Tartu prvi su u svijetu autonomnim automobilom odvozili službenu World Rally Championship reli stazu te zaokupili pažnju svjetske reli zajednice.

Huawei tvrdi da je Harmony OS trenutno na 70-80 posto nivoa Androida

Huawei tvrdi da je Harmony OS trenutno na 70-80 posto nivoa Androida

18.09.2020. komentiraj

Američke sankcije Huaweiju uvedene su u svibnju prošle godine i lideri kineskog giganta odlučili su ubrzati razvoj svog operativnog sustava pod nazivom HarmonyOS, svjesni da bi jako brzo mogli ostati bez Androida u obliku kakav je potreban za nadmetanje na tržištu. No, nisu očekivali da bi razvoj alternative mogao potrajati, toliko da su trenutni na 70 do 80 posto razine koju ima Android.