Veracomp postao distributer Commvaulta

Veracomp postao distributer Commvaulta

Tvrtka Veracomp je postao distributer za Commvault za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Srbiju i tako ojačao i proširio svoj portfelj Data centar usluga koji se odnosi na upravljanje podacima. Veracomp je ovom distribucijom dobio pojačanje u svojoj ponudi i time dobio na kvaliteti pružanja usluge svojim partnerima odnosno korisnicima. Partneri će ovom Veracomp distribucijom moći ponuditi najrobusnije rješenja za upravljanje podacima na tržištu budući da je Commvault već devet puta za redom proglašen vodećim poduzećem u Gartnerovoj procjeni tržišta u području sigurnosnog kopiranja i oporavka podataka.

Commvault je vodeći globalni isporučitelj sustava koji jamče dostupnost podataka i klijentima omogućuju inteligentno upravljanje podacima. Commvaultova softverska rješenja automatiziraju ponavljajuće IT zadatke koji klijentima otežavaju upravljanje podacima – pružajući neprocjenjive uvide u njihovo poslovanje. Commvaultova rješenja rade u oblaku i on-premise okruženjima i pritom se integriraju sa postojećom infrastruktorom i aplikacijama.

Commvault je pozicioniran u vodeći („Leader“) Gartnerov kvadrant za rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak namijenjen podatkovnim centrima, pojašnjavaju iz Veracompa. Gartner je ocijenio Commvault prema cjelovitosti njegove vizije i sposobnosti postizanja i izvršenja te iste vizije. Ovo je deveti put zaredom da je Commvault proglašen vodećim poduzećem u Gartnerovoj procjeni tržišta u području sigurnosnog kopiranja i oporavka podataka.

Pored navedenog uspjeha, Commvault Complete Backup & Recovery dobio je najviše bodova u svim slučajevima uporabe – fizičkim, virtualnim i javnim okruženjima u oblaku – u Gartnerovom izvješću Critical Capabilities for Backup and Recovery Solutions s ocjenom 4,15 od 5 za slučaj uporabe u javnom oblaku.

Još iz kategorije

Pred bankama je vrijeme najvećeg preobražaja do sada

Pred bankama je vrijeme najvećeg preobražaja do sada

05.05.2021.

Vodeći ljudi iz svijeta financija i IT-a okupili su se na panelu Combisa pod nazivom DiscussIT 'Inovacije za bolje društvo'. Financijski sektor ide u smjeru sve intenzivnije primjene tehnoloških inovacija, što će zajedno s djelovanjem COVID-19 pandemije koja intenzivno mijenja navike ljudi, snažno utjecati na preobražaj ove industrije u godinama koje dolaze, osnovna je poruka online panela DiscussIT 'Inovacije za bolje društvo' koji je organizirala IT tvrtka Combis.

Vertiv predstavio rješenje Dynamic Grid Support

Vertiv predstavio rješenje Dynamic Grid Support

05.05.2021.

Vertiv predstavio je inovativnu značajku Dynamic Grid Support za Vertiv Liebert EXL S1 sustav neprekidnog napajanja (UPS). U kombinaciji s Vertiv HPL rješenjem litij-ionskih baterija u baterijskom kabinetu, ovaj cjelovit sustav predstavlja prvo integrirano cjelovito rješenje za kupce na tržištu koje spaja značajke mrežne podrške, UPS-a i litij-ionske baterije.

Distribuirani IT može riješiti nedostatke u radu cloud usluga

Distribuirani IT može riješiti nedostatke u radu cloud usluga

05.05.2021.

Događaji koji su obilježili 2020. godinu dodatno potvrđuju status tehnologije kao najvažnijeg alata u svijetu digitalne ili online edukacije. Možda na prvi pogled to ne izgleda tako, no tehnologija na rubu mreže (edge computing) tehnologija je koja će neizbježno uskočiti i popuniti rastuću potražnju za neprekidnom dostupnošću svih potrebnih informatičkih alata, potrebu za stalnom povezanošću s internetom i kontinuitetom poslovanja. O tome smo popričali s Jelenom Pejković, direktoricom prodaje Secure Power odjela u Schneider Electricu.