Veracomp postao distributer Commvaulta

Veracomp postao distributer Commvaulta

Tvrtka Veracomp je postao distributer za Commvault za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Srbiju i tako ojačao i proširio svoj portfelj Data centar usluga koji se odnosi na upravljanje podacima. Veracomp je ovom distribucijom dobio pojačanje u svojoj ponudi i time dobio na kvaliteti pružanja usluge svojim partnerima odnosno korisnicima. Partneri će ovom Veracomp distribucijom moći ponuditi najrobusnije rješenja za upravljanje podacima na tržištu budući da je Commvault već devet puta za redom proglašen vodećim poduzećem u Gartnerovoj procjeni tržišta u području sigurnosnog kopiranja i oporavka podataka.

Commvault je vodeći globalni isporučitelj sustava koji jamče dostupnost podataka i klijentima omogućuju inteligentno upravljanje podacima. Commvaultova softverska rješenja automatiziraju ponavljajuće IT zadatke koji klijentima otežavaju upravljanje podacima – pružajući neprocjenjive uvide u njihovo poslovanje. Commvaultova rješenja rade u oblaku i on-premise okruženjima i pritom se integriraju sa postojećom infrastruktorom i aplikacijama.

Commvault je pozicioniran u vodeći („Leader“) Gartnerov kvadrant za rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak namijenjen podatkovnim centrima, pojašnjavaju iz Veracompa. Gartner je ocijenio Commvault prema cjelovitosti njegove vizije i sposobnosti postizanja i izvršenja te iste vizije. Ovo je deveti put zaredom da je Commvault proglašen vodećim poduzećem u Gartnerovoj procjeni tržišta u području sigurnosnog kopiranja i oporavka podataka.

Pored navedenog uspjeha, Commvault Complete Backup & Recovery dobio je najviše bodova u svim slučajevima uporabe – fizičkim, virtualnim i javnim okruženjima u oblaku – u Gartnerovom izvješću Critical Capabilities for Backup and Recovery Solutions s ocjenom 4,15 od 5 za slučaj uporabe u javnom oblaku.

Još iz kategorije

Vaše poslovanje je sigurno, a rad od kuće nikad nije bio jednostavniji

Vaše poslovanje je sigurno, a rad od kuće nikad nije bio jednostavniji

13.01.2021. komentiraj

Promjene u uvjetima poslovanja, poput rada od kuće, postavljaju nove, dosad neviđene izazove za tvrtke i organizacije. Iako se u posljednje vrijeme poslovni svijet naizgled uvelike preselio na online platforme, istraživana pokazuju da čak 98% ispitanika nailazi na poteškoće prilikom korištenja usluga i alata za remote način rada (Global WorkForce Survey 2020). Jednako tako, pokazalo se da napredna, inteligentna user friendly rješenja za poslovanje mogu pospješiti poslovanje i unaprijediti suradnju s partnerima i klijentima.

Lenovo odličan u Hrvatskoj u 2020., velika očekivanja i ove godine

Lenovo odličan u Hrvatskoj u 2020., velika očekivanja i ove godine

11.01.2021. komentiraj

Lenovo je u Hrvatskoj došao do prve pozicije na PC tržištu, a za ovu godinu očekuje nastavak pozitivnih trendova koje smo imali u 2020. godini, za ICTbusiness.info ističe regionalni direktor Lenova za ovu regiju Ivan Božev.

Zoom će Microsoftu i Googleu konkurirati i e-mailom i kalendarom

Zoom će Microsoftu i Googleu konkurirati i e-mailom i kalendarom

10.01.2021. komentiraj

Zoom je imao iznimno uspješnu 2020. i to ne čudi jer još u prosincu prošle godine broj korisnika “vrtio” mu se oko deset milijuna, a sad je na otprilike 350 milijuna. Bilo bi šteta stati na tome i ne iskoristiti mogućnosti koje su se otvorile iznenadnom popularnosti pa su u kompaniji odlučili “pojačati” usluge kroz e-mail i kalendar.