POGLED U 2023., OČEKIVANJA OD 2024.

Velika očekivanja u 2024., prošlu godinu obilježili rast i važna nagrada

Velika očekivanja u 2024., prošlu godinu obilježili rast i važna nagrada
Stjepan Martinić, COO LeverUP
Darko Mareš

Zbog sveprisutnih geopolitičkih i ekonomskih izazova u svijetu, naša očekivanja za 2023. nisu bila pretjerano optimistična, no unatoč tim izazovima, analiza prihoda i rashoda za 2023. godinu pokazala je da smo ne samo ispunili postavljene ciljeve nego ih i nadmašili, ističe za CTbusiness.info Stjepan Martinić, COO LeverUP-a.

Tu je prema njegovim riječima porast dobiti, povećanje broja zaposlenika, uzbudljiva sudjelovanja na konferencijama i događanjima te osvajanje Rising Star nagrade nedvojbeno ukazuju na to da je 2023. godina bila izuzetno uspješna i da smo stvorili čvrstu osnovu za buduće poduhvate.

„Iako bismo mogli istaknuti mnoge trenutke tijekom godine, trenutačno se izdvajaju dva ključna događaja. Prvo, snažno jačanje prodajnog odjela tijekom ljeta rezultiralo je potpunim preoblikovanjem mentaliteta i značajnim povećanjem u pipelineu. Također smo proširili fokus na hrvatsko tržište te povećali prisutnost na već postojećim tržištima. Ova inicijativa stavlja nas u odličan položaj za početak 2024. godine. Drugi ključan trenutak je osvajanje Salesforceove nagrade Rising Star za CEE regiju, što jasno potvrđuje ispravan smjer našeg poslovanja te nam daje odličnu podlogu za daljnji rast i razvoj“, pojašnjava Martinić.

Za ovu 2024. godinu on očekuje s velikim optimizmom, potaknuti dinamikom koju su postigli zahvaljujući novom prodajnom timu, pažljivo osmišljenom marketinškom planu te plodonosnoj suradnji sa Salesforceom.

„Očekujemo kontinuirani porast prihoda temeljenog na snažnoj prodajnoj strategiji koju smo implementirali tijekom prethodne godine. Povećanje pipelinea rezultat je predanosti našeg tima, a nastojanja na proširenju prisutnosti na domaćem tržištu i dalje će se intenzivirati. Nadalje, očekujemo značajan rast broja zaposlenih kako bismo podržali rastuće poslovne potrebe. Proaktivno ćemo pristupiti potrebama tržišta i nastaviti ulagati u ljudske resurse koji će pojačati naše timove. Kroz pažljivo planiranje, usmjeravanje resursa prema ključnim područjima i kontinuirano praćenje tržišnih trendova, vjerujemo da ćemo u 2024. godini ostvariti još snažnije rezultate“, ističe Martinić.

On napominje kako će nastavit i graditi suradnju sa Salesforceom jer ta sinergija predstavlja ključnu komponentu njihove strategije za budućnost, a osvajanje nagrade Rising Star za CEE regiju samo je početak prepoznavanja njihovih postignuća na globalnoj razini.

„U 2024. postići ćemo još veće uspjehe, čvrsto usmjereni ka cilju ostvarivanja održivog rasta i izvrsnosti u poslovanju“, zaključuje Martinić.