Strateško partnerstvo BE-terne i Infobipa

Strateško partnerstvo BE-terne i Infobipa

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

BE-terna i Infobip službeno su objavili strateško partnerstvo usmjereno na unaprjeđenje korisničkog iskustva za korisnike platforme Dynamics 365. Tvrtke su uspostavile suradnju kojom se proširuje BE-ternino Dynamics 365 rješenje snagom Infobipove omnichanel infrastrukture.

BE-terna će u svoje usluge uvrstiti cijelu Infobipovu ponudu softvera kao usluge (SaaS), odnosno model koji podrazumijeva prodaju softvera putem godišnjih ili mjesečnih licenci. Infobipov portfelj SaaS proizvoda uključuje rješenje za kontaktne centre, Conversations, platformu za izgradnju chatbota, Answers te rješenje za unaprjeđenje korisničke uključenosti i iskustva, Moments koji pokriva sve faze korisničkog putovanja.

Korisnici BE-terna Dynamics 365 rješenja  sada će komunicirati sa svojim klijentima putem raznih kanala koristeći jednu platformu i ponuditi im jedinstveno omnichanel iskustvo u najvećem rasponu komunikacijskih kanala koje nudi bilo koji pojedinačni pružatelj usluga. To uključuje omogućavanje personalizirane komunikacije i korisničke podrške kroz WhatsApp, Messenger, Viber, SMS, e-poštu, RCS i razmjenu poruka putem mobilnih aplikacija.

„Percepcija brendova se više ne definira oglašavanjem, već iskustvom koje nude svojim korisnicima. Strategije omnichannel komunikacije temeljni su dio tog iskustva, jer korisnici vole biti u interakciji s brandovima kroz više različitih komunikacijskih kanala. Za tvrtke je od presudne važnosti da se prilagode korisničkim željama i potrebama, da simplificiraju složene tehničke procese i ogromne količine korisničkih podataka, a sve kako bi isporučili vrhunsko brand iskustvo tijekom cijelog korisničkog putovanja. Drago nam je što smo udružili snage s BE-ternom kako bismo povećali vrijednost raspoloživih mogućnosti zajedničke platforme putem Microsoft Dynamicsa“, ističe Aleksandar Daić, strateški direktor za parnerstva u Infobipu.

„Kada govorimo o omnichanel podršci ili marketingu, postoji pet ključnih prednosti koje korisnici B2C i B2B mogu očekivati: povećanje prihoda, poboljšana korisnička podrška, veće zadovoljstvo kupaca, povećanje stope zadržavanja kupaca i bolje marketinške kampanje. Ovom suradnjom BE-terne i Infobipa osnažujemo kupca da u najvećoj mogućoj mjeri optimizira kanale komunikacije , kombinirajući mrežni, izvanmrežni i fizički svijet, koristeći personalizirano korisničko iskustvo koje će povećati lojalnost njihovih kupaca“, objašnjava Igor Tasić, regionalni voditelj CRM odjela BE-terne.

Još iz kategorije

Velika Britanija i Microsoft planiraju napraviti najmoćnije superračunalo za prognozu vremena

Velika Britanija i Microsoft planiraju napraviti najmoćnije superračunalo za prognozu vremena

11.05.2021.

Velika Britanija podiže stupanj opsesije vremenom na višu razinu i uz suradnji s Microsoftom načinit će najmoćnije svjetsko superračunalo za analizu klime i vremenske prognoze. Konkretnije državni Met Office sklopio je multimilijunski sporazum s Microsoftom i ulaze u projek koji vrijedi oko 1,6 milijardi američkih dolara, a financira ga britanska vlada.

Huawei predstavio tehnologiju koja stvara temelje pametnih industrija i gradova

Huawei predstavio tehnologiju koja stvara temelje pametnih industrija i gradova

10.05.2021.

Huawei uz razvoj 5G tehnologije naporno radi i na kreiranju ekosustava industrijskih rješenja koja će zajedno s 5G tehnologijom transformirati način na koji danas radimo i živimo. U sklopu virtualnog posjeta Digital Transformation Hall-u, organiziranog za medije i partnere u regiji središnje i istočne Europe i nordijskih zemalja (CEE&Nordics), Huawei je predstavio nekoliko impresivnih tehnoloških rješenja za složene logističke sustave.

Vertiv predstavio UPS sustav nove generacije srednje veličine za primjenu u kritičnim aplikacijama

Vertiv predstavio UPS sustav nove generacije srednje veličine za primjenu u kritičnim aplikacijama

07.05.2021.

Vertiv  predstavio je Vertiv Liebert EXM2, monolitni trofazni neprekidni sustav napajanja (UPS) koji pruža dvostruku konverziju efikasnosti do 97%, s dodatnim povećanjem do 98.8% u dinamičkom online načinu rada.