Stigao Office 365 za tvrtke

Stigao Office 365 za tvrtke

Mjesec dana nakon što je predstavio Office 365 za pojedinačne korisnike Microsoft je svoju ponudu popularnog uredskog softvera odlučio proširiti i na tvrtke. Dostupna su tri modela pretplate: Office 365 Small Business Premium za tvrtke od 1 do 10 zaposlenih, Office 365 Midsize Business za tvrtke od 10 do 250 zaposlenih te Office 365 ProPlus koji nudi najveću razinu fleksibilnosti i korištenja.

Cijena Small Business Premium pretplatničkog paketa iznosi 150 američkih dolara po korisniku godišnje te uključuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath, Access i Lync aplikacije. Uz navedeno korisnici dobivaju pristup cloud servisima za elektroničku poštu, dijeljenje kalendara, izradu i objavljivanje internetskih stranica te održavanje video konferencija.

Office 365 Midsize Business stoji nešto više – 180 američkih dolara po korisniku godišnje – te uz aplikacije i servise koje se dobiju s prethodnim paketom uključuje i Exchange Online, Lync Online i SharePoint Online cloud servise. S obzirom da je namijenjen za veće korisnike i IT sustave, ovaj paket ima i prateće alate za integraciju u Active Directory sustav, adminstracijsku web konzolu te mogućnost korištenja Microsoftove telefonske podrške.

Office 365 ProPlus je sa 144 amerčka dolara po korisniku godišnje najjeftinija opcija, no, kako je namijenjena za veće tvrtke koje u sklopu svojih infrastruktura već imaju neophodne prateće sustave, ne uključuje Exchange Online, Lync Online i SharePoint Online cloud servise. ProPlus ujedno dolazi opremljen sa svim neophodnim alatima za IT administratore.

Office 365 se u odnosu na dosadašnje Microsoftove uredske "suite" razlikuje po tome što se temelji na modelu korištenja putem pretplate te što objedinjuje niz internetskih cloud usluga s dodanom vrijednošću, a koje dopunjuju alate u sklopu paketa. Valja napomenuti kako svaki korisnik u sklopu pretplate dobiva pravo instalacije i korištenja Office softvera na do pet različitih uređaja. Time ga, primjerice, može legalno koristiti na desktop radnoj stanici, prijenosnom računalu ili nekom od sve popularnijih tablet PC-ja koji podržavaju Windows operacijski sustav.

Još iz kategorije

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

10.08.2022.

N-able je predstavio svoje novo rješenje N-able N-sight RMM, cjelovito rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga (MSP), s vodećim mogućnostima proizvoda u industriji,tvrde u kompaniji dodaju da povezujuću N-ableov nagrađivani RMM (Remote Monitoring and Management) sustav temeljen na oblaku - N-able Take Control za daljinsku podršku i MSP Manager za automatizaciju profesionalnih usluga - N-sight olakšava davateljima upravljanih usluga da brzo započnu i učinkovito skaliraju po vrlo konkurentnoj cijeni.

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

04.08.2022.

Malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju će uskoro biti bespovratna sredstva za unaprjeđenje digitalnih vještina, digitalnu transformaciju, digitalni marketing, razvoj kibernetičke otpornosti te razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga.

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

03.08.2022.

Porsche eBike Performance sa sjedištem u Ottobrunnu u blizini Münchena razvijat će električne pogonske sustave za vozila na dva kotača. To uključuje motore, baterije i potrebnu softversku arhitekturu za rješenja povezivanja.