Sigurnost IT sustava - povoljno i bez kompromisa

Sigurnost IT sustava - povoljno i bez kompromisa

Jeste li u ovom trenutku sto posto sigurni da je vaša mrežna infrastruktura zaštićena? Mnoge tvrtke, posebno male, često nemaju dovoljno resursa za  24/7 nadzor. Preko dvije trećine organizacija susrelo se s cyber napadima prošle godine. Više od 60% malih tvrtki cyber napadi pogode u tolikoj mjeri da u roku od 6 mjeseci zatvore poslovanje jer nemaju sredstava za oporavak.

Osigurajte svoje sustave povoljno i bez kompromisa

EDR rješenje (Endpoint Detection and Response) ključ je za učinkovitu zaštitu informatičkih sustava. EDR funkcionira tako da osigurava sve krajnje točke i sprečava neželjene prodore. Podiže razinu sigurnosti na novi nivo prikupljanjem i analiziranjem ogromne količine podataka i akcija koje se odvijaju na mreži. Zahvaljujući naprednoj analitici i strojnom učenju među bilijunima komadića informacija koje su ljudskom oku teško zamjetne, EDR pronalazi prijetnje i sprečava ih da učine štetu.

Primjera radi, ERD rješenje tvrtke F-Secure u razdoblju od mjesec dana analiziralo je više od 2 bilijuna akcija na krajnjim točkama sustava jednog od korisnika te pronašlo 15 incidenata koji su predstavljali stvarne prijetnje. Nakon što su prijetnje uočene, pomaže istražiti i odgovoriti na incident te nudi konkretne preporuke i akcije koje treba poduzeti da se sustav zaštiti.

Preuzmite besplatni EDR vodič

Naučite osnove EDR-a za 10 minuta i potražite praktične savjete o odabiru dobavljača! Preuzmite besplatni vodič i saznajte detaljno kako F-Secure EDR rješenje otkriva prijetnje unutar vaše tvrtke, otkrijte prednosti EDR-a za zaposlenike koji brinu o cyber sigurnosti te potražite konkretne savjete kako pronaći pravo EDR rješenje za vlastito poslovanje.

Distributer za F-Secure na području Republike Hrvatske je tvrtka Ingram micro d.o.o. koju možete kontaktirati za detalje.

Još iz kategorije

Vertiv predstavlja rješenje za nadzor koje pruža snažne nove mogućnosti malim i srednjim edge podatkovnim centrima

Vertiv predstavlja rješenje za nadzor koje pruža snažne nove mogućnosti malim i srednjim edge podatkovnim centrima

25.09.2020. komentiraj

Vertiv predstavio je Vertiv Environet Alert, novi softver koji omogućuje nadzor infrastrukture i upravljanje na razini poduzeća za manje podatkovne centre i edge postrojenja. Vertiv Environet Alert cjenovno je pristupačan i jednostavan za uporabu, a također uklanja dvije najčešće prepreke za uporabu alata za nadzor i upravljanje u takvim vrstama okruženja te je dostupan i na globalnoj razini.

Nova serija Canonovih tiskarskih strojeva

Nova serija Canonovih tiskarskih strojeva

25.09.2020. komentiraj

Canon najavljuje svoje unaprijeđene serije tiskarskih strojeva velikog formata ColorWave i PlotWave. Serija koja se sastoji od tri modela ColorWave (3600, 3800 i 9000) i pet crno-bijelih modela PlotWave (3000, 3500, 5000, 5500 i 7500) namijenjena je podršci i unaprjeđenju kreativnosti u svim tvrtkama i ustanovama te u svim fazama dizajnerskog procesa: od vizualizacije ideja, preko razvoja, do završnog dizajna.

Canon nadopunjuje svoju ponudu 4K objektiva za televizijsku produkciju

Canon nadopunjuje svoju ponudu 4K objektiva za televizijsku produkciju

25.09.2020. komentiraj

Canon Europe predstavljanjem modela CJ20ex5B proširuje svoju ponudu vodećih 4K objektiva za televizijsku produkciju za kamere s 2/3-inčnim senzorom. Nudeći prednosti Canonovih optičkih 4K performansi uz napredan rad, ovaj objektiv iz razreda UHDxs vrste „2 u1“ ima moćan raspon zuma od 20x i široki kut od 5 mm te je tako prikladan za širok raspon televizijskih primjena, poput snimanja u studiju, sportskih produkcija, snimanja dokumentarnih filmova i prikupljanja vijesti. Ovaj objektiv točka je na „i“ Canonove ponude 4K BCTV objektiva koja se sastoji od 12 prijenosnih objektiva vrste „box“.