Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Domaće fiskalne blagajne Sales peritiasa dostupne na tržištu

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Beskontaktno plaćanje, brza usluga, kratko zadržavanje na blagajnama i kraći red čekanja samo su neki od benefita koje trgovci, ugostitelji te mala i srednja poduzeća, sve češće uvode zbog Covid-19 pandemije, ističu iz Sales peritiasa i dodaju da su njihove „TakoLako“ fiskalne blagajne sada dostupne i na Žutom kliku i u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte. Kako ističu iz kompanije njihove u blagajne na tržištu dostupne već dvije godine.

Trgovački, ugostiteljski i svi objekti kao i za sve veće subjekte koje vrše plaćanje putem kartica i na licu mjesta vrše naplatu, od sad mogu u 160 poštanskih ureda Hrvatske pošte ili putem web trgovine http://www.zutiklik.hr nabaviti jedinstven POS uređaj - fiskalna blagajna na kojoj je omogućeno plaćanje svim vrstama debitnih i kreditnih kartica, tvrde u kompaniji.

Uređaji „Abacus“ i „Abacus mini“ inovativna su rješenja na tržištu Hrvatske i Europske unije. Opremljeni su hardwareom i softwareom koji su proizvedeni u Hrvatskoj, a sama usluga plaćanja jedinstveno je izrađena za primjenu na Android OS-u, tvrde u Sales peritiasu.

Sales peritias svoje je proizvode i uslugu plaćanja certificirao na Android OS-u s Visa i Mastercardom, Maestro i Dinersom te je takva usluga jedinstvena na tržištu Europske unije. Time je Sales peritias, koji je osnovan 2015. godine, postao prva hrvatska FinTech kompanija koja je razvila vlastiti hardware, software i platno rješenje, zaključuju iz Sales peritiasa.

Još iz kategorije

Digitalni tisak u novoj tehnološkoj eri

Digitalni tisak u novoj tehnološkoj eri

17.06.2021.

Canon Europe predstavlja dvije nove napredne mogućnosti automatizacije - jedinicu za praćenje i jedinicu za provjeru za digitalne tiskarske strojeve u boji iz serije imagePRESS C10010VP. Ti noviteti predstavljaju dodatnu podršku korisnicima u tiskarskim produkcijskim okruženjima za postizanje otisaka najviše kvalitete za manje vremena i bez ručnih intervencija rukovatelja.

Značajan iskorak Compinga uz kupnju tvrtke Data Target

Značajan iskorak Compinga uz kupnju tvrtke Data Target

17.06.2021.

Nakon što je Comping preuzeo dio poslovanja Megatrenda razgovarali smo s predsjednikom Uprave Alojzijem Jukićem koji ističe kako je to s jedne strane to je širenje portfelja naših usluga i proizvoda, ali i direktno ubrzavanje poslovanja.

Što je Identity Management?

Što je Identity Management?

16.06.2021.

Spanovi IDM stručnjaci, Stanka Mataga, IDM Project Management Team Leader te Vedran Mrvelj, IDM Development Team Leader bave se implementacijom IDM rješenja kod klijenata u svrhu automatizacije poslovnih procesa za održavanje cijelog životnog ciklusa korisničkih računa i identiteta. Ako krajnji korisnici čijim accountima i identitetima upravljaju ne čuju za njih, znači da dobro rade svoj posao i da sustav dobro i ispravno radi. I to tako obično i biva.