Commvault donosi fleksibilnost zaštite podataka

Commvault donosi fleksibilnost zaštite podataka

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Gubitak podataka i nemogućnost brzog oporavka troše vrijeme, novac i resurse organizacija, ali i narušavaju njihov ugled i ugrožavaju poslovanje. Commvault vam pomaže otkloniti takve rizike i otkriti nove prilike za uspješan nastavak poslovanja, a njihovo rješenje u Hrvatskoj donosi Veracomp.

Commvault je vodeći globalni isporučitelj sustava koji jamče dostupnost podataka i klijentima omogućuju inteligentno upravljanje podacima. Commvaultova softverska rješenja automatiziraju ponavljajuće IT zadatke koji klijentima otežavaju upravljanje podacima – pružajući neprocjenjive uvide u njihovo poslovanje. Rješenja rade u oblaku i on-premise okruženjima i pritom se integriraju sa postojećom infrastruktorom i aplikacijama.

Početkom lipnja održan je webinar za sve zainteresirane za Commvault rješenja u kojem su stručnjaci iz Commvaulta govorili o prednostima, načinima implementacije i korištenju rješenja koje omogućuje upravljanje i zaštitu podataka. Webinar su organizirali Veracomp Exclusive Networks i Commvault s ciljem da približe publici portfelj Coomvaulta koji se odnosi na zaštitu, kontrolu i pohranu  podataka.

U osnovne prednosti spada jednostavna i centralizirana zaštita podataka presudna za uspješno i djelotvorno poslovanje u današnjem svijetu. Tu je i fleksibilnost bez obzira na vrstu podataka, radno opterećenje ili platformu – u oblaku ili on-premise – možete pouzdano oporaviti i nastaviti radne zadatke i cjelokupno poslovanje. Rješenje koje odgovara na prijetnje bez odlaganja i omogućuje brzi oporavak radi ispunjavanja uvjeta vašeg ugovora o razini usluge.

Tu je i mogućnost optimizacije troškova što znači da većina klijenata želi odabrati određenu infrastrukturu, pohranu i oblak koji najbolje odgovaraju njihovim poslovnim potrebama. Međutim, važnija je fleksibilnost premještanja podataka na cjenovno pristupačnije računarske i skladišne resurse kada se za to ukaže potreba, kao i plaćanje samo onih resursa koji se zaista i koriste. Također je nužno racionalizirati i pojednostaviti poslovanje otklanjanjem ponavljajućih zadataka koji oduzimaju previše vremena.

Tu je i mnoštvo mogućnosti jer Commvault podržava širok raspon aplikacija, baza podataka, javnih oblaka, operacijskih sustava i hipervizora, NAS-ova i primarnih spremišta podataka koji vam stoje na raspolaganju. Jedinstvena podatkovna platforma za sigurnosno kopiranje i oporavak podataka može pojednostaviti upravljanje podacima on-premise i u okruženjima u oblaku kako biste bili spremni za sve izazove.

Rješenje je stvoreno za oblak i organizacije koje migriraju svoje podatke u Microsoft Azure, Amazon Web Services i druge oblake ovise o Commvaultovoj sposobnosti izvorne zaštite IaaS, PaaS i SaaS radnih opterećenja. Naši klijenti pohranjuju, štite, optimiziraju i koriste više od jednog petabajta podataka u javnim oblacima s pomoću Commvaultovih softverskih rješenja.

Kako je ransomware je svuda oko nas stoga trebate biti spremni. Zahvaljujući kombinaciji algoritama strojnog učenja, air-gap izolacije kritičnih mreža, ograničenja U/I zahtjeva za sigurnosne kopije podataka i drugih tehnika, bit ćete spremni za brzi oporavak i neometan nastavak poslovanja.

Dokaz kvalitete ovog rješenje jest i činjenica kako je Commvault pozicioniran u vodeći („Leader“) Gartnerov kvadrant za rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak namijenjen podatkovnim centrima. Commvault Complete Backup & Recovery dobio je najviše bodova u svim slučajevima uporabe – fizičkim, virtualnim i javnim okruženjima u oblaku – u Gartnerovom izvješću Critical Capabilities for Backup and Recovery Solutions. Commvault također štiti više instanci VM-a u javnom oblaku od bilo kojeg drugog dobavljača koji je sudjelovao u izvješću Magic Quadrant.

 

Još iz kategorije

Distribucija energije za upravljanje podatkovnim centrima

Distribucija energije za upravljanje podatkovnim centrima

16.09.2021.

Vertiv je predstavio dva nova sustava za distribucije energije koji će pojednostaviti upravljanje podatkovnim centrima i njihovu skalabilnost. Prvi predstavljeni sustav je Liebert RXA remote power panel (RPP) kao fleksibilno i sigurno rješenje za primjenu u okruženjima visoke potrošnje energijom, dok je u isto vrijeme sustav s jednim od najmanjim dimenzijama u industriji.

Prednosti korištenja neovisnog alata za arhiviranje e-pošte za M365 i Google Workspace korisnike

Prednosti korištenja neovisnog alata za arhiviranje e-pošte za M365 i Google Workspace korisnike

13.09.2021.

Organizacije danas sve više razmišljaju o prebacivanju poslovanja u oblak i prilagođavaju svoje poslovne procese kako bi mogle u potpunosti iskoristiti fleksibilnost cloud rješenja kao što je Microsoft 365 i Google Workspace, jednih od najpopularnijih aplikacija za poslovnu komunikaciju. Međutim, osim pogodnosti koje nude takvi sustavi, svaka kompanija mora uzeti u obzir i moguće rizike i primjereno se pripremiti kako bi se izbjegla nepotrebna izloženost gubitku podataka iz e-mail komunikacije koja vrlo često sadrži vrlo vrijedne informacije za poslovanje (račune, narudžbe, ugovore, osobne informacije…).

Avaya i Microsoft realizirali strateško partnerstvo

Avaya i Microsoft realizirali strateško partnerstvo

09.09.2021.

Integracijom rješenja Microsoft Azure Communication Services i platforme Avaya OneCloud  CPaaS, kompanije Avaya i Microsoft omogućile su sveobuhvatnije povezivanje ljudi, poslovanja i podataka na globalnoj razini.