Commvault donosi fleksibilnost zaštite podataka

Commvault donosi fleksibilnost zaštite podataka

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Gubitak podataka i nemogućnost brzog oporavka troše vrijeme, novac i resurse organizacija, ali i narušavaju njihov ugled i ugrožavaju poslovanje. Commvault vam pomaže otkloniti takve rizike i otkriti nove prilike za uspješan nastavak poslovanja, a njihovo rješenje u Hrvatskoj donosi Veracomp.

Commvault je vodeći globalni isporučitelj sustava koji jamče dostupnost podataka i klijentima omogućuju inteligentno upravljanje podacima. Commvaultova softverska rješenja automatiziraju ponavljajuće IT zadatke koji klijentima otežavaju upravljanje podacima – pružajući neprocjenjive uvide u njihovo poslovanje. Rješenja rade u oblaku i on-premise okruženjima i pritom se integriraju sa postojećom infrastruktorom i aplikacijama.

Početkom lipnja održan je webinar za sve zainteresirane za Commvault rješenja u kojem su stručnjaci iz Commvaulta govorili o prednostima, načinima implementacije i korištenju rješenja koje omogućuje upravljanje i zaštitu podataka. Webinar su organizirali Veracomp Exclusive Networks i Commvault s ciljem da približe publici portfelj Coomvaulta koji se odnosi na zaštitu, kontrolu i pohranu  podataka.

U osnovne prednosti spada jednostavna i centralizirana zaštita podataka presudna za uspješno i djelotvorno poslovanje u današnjem svijetu. Tu je i fleksibilnost bez obzira na vrstu podataka, radno opterećenje ili platformu – u oblaku ili on-premise – možete pouzdano oporaviti i nastaviti radne zadatke i cjelokupno poslovanje. Rješenje koje odgovara na prijetnje bez odlaganja i omogućuje brzi oporavak radi ispunjavanja uvjeta vašeg ugovora o razini usluge.

Tu je i mogućnost optimizacije troškova što znači da većina klijenata želi odabrati određenu infrastrukturu, pohranu i oblak koji najbolje odgovaraju njihovim poslovnim potrebama. Međutim, važnija je fleksibilnost premještanja podataka na cjenovno pristupačnije računarske i skladišne resurse kada se za to ukaže potreba, kao i plaćanje samo onih resursa koji se zaista i koriste. Također je nužno racionalizirati i pojednostaviti poslovanje otklanjanjem ponavljajućih zadataka koji oduzimaju previše vremena.

Tu je i mnoštvo mogućnosti jer Commvault podržava širok raspon aplikacija, baza podataka, javnih oblaka, operacijskih sustava i hipervizora, NAS-ova i primarnih spremišta podataka koji vam stoje na raspolaganju. Jedinstvena podatkovna platforma za sigurnosno kopiranje i oporavak podataka može pojednostaviti upravljanje podacima on-premise i u okruženjima u oblaku kako biste bili spremni za sve izazove.

Rješenje je stvoreno za oblak i organizacije koje migriraju svoje podatke u Microsoft Azure, Amazon Web Services i druge oblake ovise o Commvaultovoj sposobnosti izvorne zaštite IaaS, PaaS i SaaS radnih opterećenja. Naši klijenti pohranjuju, štite, optimiziraju i koriste više od jednog petabajta podataka u javnim oblacima s pomoću Commvaultovih softverskih rješenja.

Kako je ransomware je svuda oko nas stoga trebate biti spremni. Zahvaljujući kombinaciji algoritama strojnog učenja, air-gap izolacije kritičnih mreža, ograničenja U/I zahtjeva za sigurnosne kopije podataka i drugih tehnika, bit ćete spremni za brzi oporavak i neometan nastavak poslovanja.

Dokaz kvalitete ovog rješenje jest i činjenica kako je Commvault pozicioniran u vodeći („Leader“) Gartnerov kvadrant za rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak namijenjen podatkovnim centrima. Commvault Complete Backup & Recovery dobio je najviše bodova u svim slučajevima uporabe – fizičkim, virtualnim i javnim okruženjima u oblaku – u Gartnerovom izvješću Critical Capabilities for Backup and Recovery Solutions. Commvault također štiti više instanci VM-a u javnom oblaku od bilo kojeg drugog dobavljača koji je sudjelovao u izvješću Magic Quadrant.

 

Još iz kategorije

Potrošnja na rješenja za digitalnu provjeru identiteta u oštrom porastu

Potrošnja na rješenja za digitalnu provjeru identiteta u oštrom porastu

25.07.2021.

Potrošnja na digitalnu provjeru ili verifikaciju identiteta od strane biznisa u 2026. će stići do 16,7 milijardi američkih dolara, što je rast od 77 posto u odnosu na 9,4 milijarde dolara iz ove godine. Nadalje, Juniper Research navodi da će do toga doći zbog povećanog broja korisnika, pristiglog tijekom pandemije koronavirusa.

Strateško promišljanje digitalnih proizvoda sve se više traži

Strateško promišljanje digitalnih proizvoda sve se više traži

20.07.2021.

Trend ubrzane digitalizacije postojao je i ranije, ali ga je pandemija ubrzala do neslućenih razina, a to znači i da će rasti potreba za rješenjima prilagođenima korisnicima, ističe za ICTbusiness.info Davor Čuljak, partner u konzultantskom i dizajn studiju Resonate.

Span proglašen Microsoft partnerom za 2021. godinu u Hrvatskoj

Span proglašen Microsoft partnerom za 2021. godinu u Hrvatskoj

19.07.2021.

Span je priznanje za Microsoft partnera godine u Hrvatskoj stekao u konkurenciji najboljih Microsoftovih partnera u svijetu, pokazavši iznimnu kvalitetu i inovativnost u implementacijama Microsoftovih tehnoloških rješenja kod brojnih korisnika.