Bliži se polovica održavanja eventa Power of Data Spring 2020 Regional

Bliži se polovica održavanja eventa Power of Data Spring 2020 Regional

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Dana se održava webinar "Extending your dataset with web data in IBM Watson Studio" na engleskom jeziku u trajanju od 60 minuta. Vodit će ga Domagoj Marić, podatkovni znanstvenik iz tvrtke Megatrend poslovna rješenja.

Web scraping odnosi se na automatiziranu ekstrakciju specifičnog sadržaja s web stranica te uvijek dolazi u paru s web crawlingom - automatiziranim sustavnim pretraživanjem web prostora.

Važnost ovog područja leži u vrijednosti informacija koje se danas mogu pronaći na Internetu. U suvremenom svijetu, za donošenje boljih poslovnih odluka od iznnimne je važnosti što veći broj kvalitenih informacija.

Možete se besplatno registrirati na slijedećem linku.

Još iz kategorije

Kriza ubrzala transformacijske projekte

Kriza ubrzala transformacijske projekte

12.08.2020. komentiraj

Brzina promjena još se povećala u vrijeme krize, transformacijski projekti su čak i ubrzani, a promijenio se i način na koji radimo, ističe Tomislav Balun, poslovni direktor IBM Hrvatska za ICT Business.info. Prema njegovim riječima svi su razmišljali kako se prilagoditi, kako stvoriti nove modele rada, kako osigurati kontinuitet poslovanja te na koji način iskoristiti cloud rješenja u prilagođavanju krizi.

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

31.07.2020. komentiraj

Canon CEE je predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 – imageRUNNER 2425. Ti pouzdani pisači visoke funkcionalnosti koji se lako koriste istinski su nasljednik iznimno dobro prodavane serije imageRUNNER 2520, nude veću produktivnost i mogućnosti povezivanja, naprednu sigurnost te nizak ukupan trošak posjedovanja, što ih čini sjajnim dodatkom manjim i srednjim uredima koji trebaju ispis i skeniranje u većem obimu.

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

30.07.2020. komentiraj

Za OTP Osiguranje u Srbiji IN2 grupa završava implementaciju rješenja INsurance2 Front Office za prodaju proizvoda osiguranja u poslovnicama Vojvođanske banke. Ova implementacija je uvod i priprema za predstojeću integraciju OTP banke i Vojvođanske banke koja slijedi u svibnju 2021. godine. Integracijom će nastati druga komercijalna banka po veličini u Srbiji, a broj poslovnica koje koriste ovo rješenje povećat će se sa sadašnjih 90 na 210.