WONDER BREND

Avenir najavio nove "zelene" solarne panele i električne stanice

Avenir najavio nove "zelene" solarne panele i električne stanice

Francuski Avenir Telecom je pod svojim ekskluzivnim brendom W, što označava "wonder" (hrv. čudo), najavio novu ponudu električnih stanica i solarnih panela.

Izvjesno je da će do 2030. svijet ostati bez električne energije te će se samim time povećati potreba za električnim stanicama, što znači da će im prodaja ići narednih godina uzlaznom putanjom. Na to u Aveniru i računaju.

Prema viđenom u prezentaciji prilikom predstavljanja noviteta, dojam je da su itekako spremni. Jer, nude električne stanice svih veličina i za sve potrebe - od kampiranja, vanjskih prostora, mobilnosti pa do onih za osiguranje električne energije za cijele domove pa i kompanije.

"Cijeli naš asortiman izrađen je od reciklirane plastike - prvi na tržištu. Kako bismo smanjili naš ugljični otisak, naše pakiranje ima FSC certifikat i naše proizvode šaljemo morem", kažu u Aveniru i dodaju:

"Povezane na solarnu ploču, električne stanice su također neovisan i siguran izvor energije."

Cijene im se kreću od 249,99 eura, a za solarne panele od 169,99 eura. U ponudi su električne stanice od 300W / 270Wh, 600W / 537Wh, 1200W / 999Wh, 3000W / 2688Wh, kao i solarni paneli od 60W, 120W, 210W i 400W.

Svi proizvodi su ekološki prihvatljivi i načinjeni od reciklirane plastike.

"Ekološki prihvatljiva energija za sve po nižoj cijeni - to je naša misija", moto je kompanije.

Više detalja doznat će se na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, koji traje od 1. do 5. rujna i vjeruje se da će izazvati poveću pozornost posjetitelja, medija i izlagača.

Inače, Avenir je nastao 1989. u Marseilleu te se od samog starta pozicionirao kao kompanija koja distribuira telekomunikacijske proizvode i usluge. No, s vremenom se asortiman proširio pa je koncentracija i na održivim izvorima energije, što sugerira jasnu viziju gledanja prema naprijed u samoj strategiji Avenirova poslovanja.