Tisak uvodi Aircash u svoje poslovanje

Tisak uvodi Aircash u svoje poslovanje

Prepoznali smo potencijal Aircash usluge, zbog niza mogućnosti koje nudi, te smatramo kako će se naši kupci uvjeriti u isto, ističe za ICTbusiness.info Hrvoje Herceg, pomoćnik rukovoditelja informacijskih tehnologija u Tisku i dodaje kako će širiti portfelj usluga koje prate napredne tehnologije.

Zašto se Tisak odlučio na Aircash kao opciju i uslugu?

Tisak već godinama ulaže velika sredstva u unaprjeđenje svoje maloprodajne mreže, kako u pogledu tehničkog uređenja samih prodajnih objekata, tako i u vidu širenja asortimana proizvoda i usluga koje nudi svojim kupcima. Kao lider u maloprodajnom kanalu kioska, pratimo trendove pokušavajući se maksimalno približiti modernom kupcu te njegovim svakodnevnim potrebama. U zadnjih nekoliko godina razvili smo mnogobrojne nove usluge, dostupne na svakom koraku i tijekom cijelog dana, zbog čega je Tisak i postao poznat kao centar usluga. Prepoznali smo potencijal Aircash usluge, zbog niza mogućnosti koje nudi, te smatramo kako će se naši kupci uvjeriti u isto. Inače, Tisak će i u budućnosti nastaviti širiti ponudu svojih usluga, posebice onih koje su u korak s vremenom.

Koliko je trajala integracija u postojeći sustav kako bise moglo koristiti Aircash?

Integracija je trajala dva mjeseca, a uključivala je razvoj, testiranje, te edukaciju prodavača, kako bi provedba bila što uspješnija, a iskustvo kupaca – korisnika  usluge, što bolje.

Kome je ova usluga namijenjna?

Aircash je namijenjen onima koji na brz, siguran i jednostavna način žele spremiti novac u svoj digitalni novčanik, te na isti taj način iz vlastitog novčanika samo jednim klikom slati novac drugim korisnicima, plaćati usluge igara na sreću, cestarine, bonova i slično.

Kakvi su daljnji planovi Tiska u segmentu digitalizacije?

Tisak provodi digitalizaciju dugi niz godina s obzirom da je bio pionir u uvođenju elektroničkih i financijskih usluga u svojoj maloprodajnoj mreži. Dodatno samo u ovoj godini smo uveli sustav za upravljanje skladištima (WMS), prvi smo uspješno implementirali i integrirali vlastito rješenje za praćenje duhanskih proizvoda sukladno TPD direktivi Europske unije i uveli nova rješenja za praćenje internih procedura i procesa – IT service management i document management sustav. U planu za 2020. imamo širenje portfolia usluga i servisa u maloprodajnom segmentu, te daljnju prilagodba i uvođenje sustava koji imaju za cilj poboljšanje i unaprjeđenje poslovanja.

Još iz kategorije

Payten kupio Gastrobit

Payten kupio Gastrobit

10.08.2020. komentiraj

Tvrtka Payten kupila je 100 postotni udio u Gastrobit Grc Grupi koja se bavi proizvodnjom softverskih rješenja za ugostiteljstvo, trgovinu i financije. Akvizicija je potvrda Paytenove strategije razvoja da tvrtkama iz niza uslužnih grana ponudi najbolja cjelovita tehnološka rješenja u području plaćanja.

Javne nabave u srpnju vrijedne 285 milijuna kuna

Javne nabave u srpnju vrijedne 285 milijuna kuna

10.08.2020. komentiraj

Najnoviji podaci o IT javnim nabavama govore kako je u srpnju ove godine ugovorena vrijednost dosegla 285,04 milijuna kuna, dok je procijenjena vrijednost tih ugovora 300,98 milijuna kuna, govore podaci Tenderi.hr. Prema njihovim podacima najveći ugovaratelj u srpnju bio je APIS IT sa 119,11 milijuna kuna, slijedi na drugom mjestu InfoDom s 22,72 milijuna kuna, a na trećem mjestu je Comping s 22,18 milijuna kuna. Među dobitnicima u srpnju su među prvih pet još i King ICT s 15,11 milijuna kuna, a na petom mjestu je In2 s tek nešto manje od 8 milijuna kuna.

Novi Schneiderov inovacijski centar ovog puta u istočnoj Europi

Novi Schneiderov inovacijski centar ovog puta u istočnoj Europi

08.08.2020. komentiraj

Schneider Electric  otvorio je svoj prvi centar za inovacije u istočnoj Europi, koji je spreman primiti posjetitelje iz svih zemalja regije i šire, ne samo fizičkom posjetom već i virtualno. Inovacijski centar posjeduje pokazni prostor u kojem posjetitelji mogu „uživo“ doživjeti IoT tehnologije, ne samo Schneider Electrica već i ostalih kompanija, objedinjene na otvorenoj IoT i cybersecure platformi EcoStruxure. Nova, pokazna Pametna tvornica nalazi se u Plovdivu u Bugarskoj.