Span je bio logičan odabir

Span je bio logičan odabir

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Kada govori o prodaji Ekobita Spanu, osnivač i predsjednik Uprave Goran Glišić ističe kako je Span bio sasvim logičan odabir i po komplementarnosti rješenja, ali i po kulturi i odnosu prema zaposlenicima što im je bilo posebno važno.

Kako ističe Span je dovoljno veći da bude super partner, a kroz razmjenu dionica nagradili su postojeće zaposlenike čime su oni postali dioničari Spana. Pritom Glišić ističe kako im danas 70 poslovanja čini izvoz, kako imaju dva svoja proizvoda koja omogućuju anonimizaciju baza za jednostavniji razvoj i testiranje rješenja.

Osim toga su i rješenja za telemedicinu u obliku naočala za )miješanu stvarnost (mix reality) koja omogućuju jednostavnije operacije i pomoć mentora ili drugog liječnika tijekom same operacije u realnom vremenu. Također može se koristiti i kod edukacije na fakultetima. Osim toga rješenja Ekobit je razvio i rješenje za upravljanje aukcijom u veletrgovini ribe gdje su razvili posebnu internetsku platformu.

 

Još iz kategorije

Novi branding Sofascora uz dovođenje Luke Modrića kao ambasadora

Novi branding Sofascora uz dovođenje Luke Modrića kao ambasadora

05.10.2022.

Suradnja s Modrićem je objavljena u trenutku kada hrvatska IT tvrtka Sofascore kreće u novo poglavlje svojeg poslovanja, a sve započinje dizajnerskim iskorakom i objavom novog logotipa na velikoj proslavi u središtu Zagreba.

Studio Sonda deseta je najučinkovitija nezavisna agencija u Europi

Studio Sonda deseta je najučinkovitija nezavisna agencija u Europi

03.10.2022.

Studio Sonda najučinkovitija je agencija u Hrvatskoj u 2021. godini, dok je Gradska knjižnica Poreč najučinkovitiji brend, kao i oglašivač, pokazao je to Global Effie Effectiveness Index 2021, a na rang-listama najučinkovitijih našle su se i druge hrvatske agencije i tvrtke.

UniCredit i Allianz učvršćuju svoje partnerstvo

UniCredit i Allianz učvršćuju svoje partnerstvo

03.10.2022.

UniCredit i Allianz objavljuju da su potpisali okvirni ugovor i dva dodatna ugovora o kupoprodaji udjela u Zagrebačkoj banci, s namjerom da otpuste svoje izravne i neizravne dioničke udjele.