Magični kvadrant

Atos proglašen liderom u izvješću Gartner Magic Quadrant u području usluga Outsourced Digital Workplace

Atos proglašen liderom u izvješću Gartner Magic Quadrant u području usluga Outsourced Digital Workplace
Depositphotos

Prema Gartnerovom izvješću Magic Quadrant za 2023., Atos je sedmu godinu zaredom proglašen liderom na svjetskoj razini u području usluga Outsourced Digital Workplace (ODWS). Atos je jedino europsko društvo koje je uvršteno među Magic Quadrant lidere. Ovaj Magic Quadrant ocjenjivao je 17 pružatelja usluga na temelju njihove sposobnosti provedbe i cjelovitosti vizije.

Rješenja društva Atos za Outsourced Digital Workplace dio su njegovog iskustva zaposlenika. Ovaj pristup ima holistički pogled na svakog pojedinca i njegove potrebe na radnom mjestu. Osim osiguravanja da svaki zaposlenik ima pravo fizičko radno okruženje i hardverska/softverska rješenja koja mu omogućuju učinkovito obavljanje posla, društvo Atos također je usmjereno na pristupačnost, suradnju, sigurnost, kontinuirano učenje i razvoj, kao i dobrobit zaposlenika, sve to s pomoću AI alata i rješenja temeljenih na podacima kao što je analiza sentimenta. Budući da su iskustva zaposlenika temelj Atosovih rješenja za digitalna radna mjesta, organizacije mogu povećati angažman zaposlenika što dovodi do poboljšane izvedbe, zadovoljstva korisnika i veće profitabilnosti.

„Ponosni smo što smo već sedmu godinu zaredom prepoznati kao lider u izvješću Magic Quadrant društva Gartner za 2023. za usluge Outsourced Digital Workplace“, rekla su dva glavna izvršna direktora Nourdine Bihmane grupe, Tech Foundations, Atos.

„Naš cilj je stvoriti revolucionarni spoj platformi (tehnologija), ljudi i mjesta kako bismo osigurali da svaki zaposlenik, gdje god se nalazio, ima koristi od personaliziranog načina rada koji je potkrijepljen inovativnim i holističkim tehnologijama iskustva zaposlenika. Vjerujemo da ovo priznanje društva Gartner odražava naše kontinuirano ulaganje u rastuća digitalna radna mjesta i relevantnost našeg holističkog pristupa“, tvrde u kompaniji.