STARTUPS DISCOVERY DAY

Microsoftova konferencija pokazuje kako AI može pomoći startupima da ubrzaju rast

Microsoftova konferencija pokazuje kako AI može pomoći startupima da ubrzaju rast

Microsoft for Startups Discovery Day konferencija startupima iz Hrvatske i Slovenije dat će znanja i resurse da ubrzaju svoj razvoj koristeći prednosti programa Microsoft for Startups Founders Hub, kao što su AI usluge, podrška stručnjaka i ključne tehnologije.

Bit će to i sjajna prilika da predstavnici startupa susretnu potencijalne investitore jer će među govornicima biti predstavnici različitih Venture Capital fondova. Konferencija će se održati u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) 20. ožujka.

Sudionici će saznati više o podršci koju nudi Microsoft i o moćnom AI asistentu Copilotu te kako koristiti Azure za izradu AI rješenja. U dvije studije slučaja članovi Microsoft for Startups Founders Huba, VendueTech i Agrivi pokazat će kako iskoristiti Microsoft Azure AI services za brzu i sigurnu integraciju moćnih AI rješenja unutar aplikacija te istaknuti prednosti pridruživanja Microsoft for Startups Founders Hubu, sveobuhvatnom programu osmišljenom da podrži startupove u svakoj fazi njihovog rasta.

Tijekom predavanja Startup Rock'n'Roll: From Being One to Empowering Them predstavnik Infobipa objasnit će kako je izgledao njihov put do uspjeha, koja su tri vodeća izazova i prilike s kojima se startupi suočavaju u eri umjerne inteligencije te kako iskoristiti umjetnu inteligenciju na odgovoran i etičan način dok se maksimalno koriste njene prednosti.

Na panel diskusiji VCs on Future Proofing Investments with AI panelisti će raspravljati o tome kako prepoznati i fokusirati se na AI rješenja koja će uspjeti na tržištu jer će ponuditi odgovor na specifične poslovne izazove.

Besplatne registracije za Microsoft for Startups Discovery Day 20. ožujka u Zagrebu su otvorene. Svi hrvatski i slovenski startupi su pozvani da se pridruže i iskoriste priliku da saznaju kako podići svoj startup na sljedeću razinu koristeći snagu umjetne inteligenciju i podršku Microsoft for Startups Founders Huba.