Konferencija BIZIT 2020 - Digitalna transformacija u novoj realnosti

Konferencija BIZIT 2020 - Digitalna transformacija u novoj realnosti

Situacija izazvana pandemijom virusa SARS-Cov-2 promjenila je i nastavlja mijenjati dosadašnji način rada i života, ispitujući granice ljudske sposobnosti prilagođavanja i snalažljivosti. Iz tog razloga i zbog otežanog prekograničnog prijelaza, tradicionalna sedma po redu konferencija BIZIT d!Business 2020 će biti održana 4. i 5. studenog online za sve zainteresirane iz Hrvatske. U skladu s tim, kao osnovne teme konferencije izdvajaju se strateške perspektive digitalne ekonomije i poslovanje u uvjetima nove realnosti.

Teme konferencije

Pored trendova koji nas očekuju u okviru digitalne transformacije na BIZIT-u ćemo ove godine analizirati i stanje poslovanja nastalo uslijed pandemijske krize. O temama kao što su poslovna rješenja i infrastruktura, sigurnost, komunikacije, marketing i prodaja, obrazovanje i ljudski resursi će govoriti eminentni predavači po pozivu, kao i predstavnici značajnih ICT kompanija iz zemlje i inozemstva. U dvodnevnom programu će biti održano više od pedeset prezentacija, panel diskusija i radionica.

Uživo i online

Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije sa pandemijom je da će BIZIT biti održan u dva paralelna formata – uživo i online. Za online praćenje broj sudionika nije ograničen i za njih će biti organiziran interaktivni video prijenos u realnom vremenu. Svi koji budu pratili preko ekrana moći će tijekom prezentacija postavljati pitanja predavačima kroz chat servise i sudjelovati u nagradnoj igri, isto kao i publika uživo prisutna u Klubu poslanika.

Promjena formata sudjelovanja

Svi sudionici koji iskoriste mogućnost rane prijave za prisustvo uživo, mogu do 31. listopada promijeniti format sudjelovanja i umjesto uživo izabrati online praćenje konferencije, uz povrat dijela novca od uplate. Sudionici koji se u ranom periodu prijave za online praćenje mogu kasnije promijeniti status i uzeti prisustvo uživo uz doplatu i pod uvjetom da bude mjesta u sali Kluba poslanika.

Vrata BIZIT konferencije su otvorena za sve zainteresirane posjetioce iz Hrvatske da se pridruže i budu sudionici najznačajnijeg poslovnog događaja u regiji. Vidimo se na BIZIT-u!

Još iz kategorije

Bio je Microsoftov evanđelist, a danas spašava svijet od dosade

Bio je Microsoftov evanđelist, a danas spašava svijet od dosade

27.01.2023.

Dani komunikacija, poznati festival tržišnoga komuniciranja i kreativnosti koji okuplja nekoliko tisuća sudionika, u svom će se nadolazećem izdanju održati od 20. do 23. travnja 2023. godine, a da ništa u komunikacijama nije crno-bijelo, te da je daleko od predvidivog, a pogotovo dosadnog, još će nam jednom dokazati miljenik pozornice – James Whittaker.

Dani komunikacija od 20. do 23. travnja u Rovinju

Dani komunikacija od 20. do 23. travnja u Rovinju

19.12.2022.

Dupkom pune festivalske dvorane, kvalitetne i aktualne teme, vrhunski svjetski stručnjaci te punjenje kreativnih baterija među komunikacijskim liderima u jedinstvenom ambijentu rovinjskoga hotela Lone – u punom su jeku pripreme za nove Dane komunikacija!

Predvodnici hrvatske industrije tržišnog komuniciranja okupili se u Rovinju uz razgovore o budućnosti

Predvodnici hrvatske industrije tržišnog komuniciranja okupili se u Rovinju uz razgovore o budućnosti

30.11.2022.

Rezultati ostvareni tijekom prethodne godine i budući pothvati industrije samo su neke od tema kojima je bilo posvećeno svečano godišnje okupljanje CEO-a i management levela vodećih agencija za tržišne komunikacije, koje se u organizaciji Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) održalo 24. i 25. studenog 2022. u Grand Park Hotelu Rovinj.