Konferencija BIZIT 2020 - Digitalna transformacija u novoj realnosti

Konferencija BIZIT 2020 - Digitalna transformacija u novoj realnosti

Situacija izazvana pandemijom virusa SARS-Cov-2 promjenila je i nastavlja mijenjati dosadašnji način rada i života, ispitujući granice ljudske sposobnosti prilagođavanja i snalažljivosti. Iz tog razloga i zbog otežanog prekograničnog prijelaza, tradicionalna sedma po redu konferencija BIZIT d!Business 2020 će biti održana 4. i 5. studenog online za sve zainteresirane iz Hrvatske. U skladu s tim, kao osnovne teme konferencije izdvajaju se strateške perspektive digitalne ekonomije i poslovanje u uvjetima nove realnosti.

Teme konferencije

Pored trendova koji nas očekuju u okviru digitalne transformacije na BIZIT-u ćemo ove godine analizirati i stanje poslovanja nastalo uslijed pandemijske krize. O temama kao što su poslovna rješenja i infrastruktura, sigurnost, komunikacije, marketing i prodaja, obrazovanje i ljudski resursi će govoriti eminentni predavači po pozivu, kao i predstavnici značajnih ICT kompanija iz zemlje i inozemstva. U dvodnevnom programu će biti održano više od pedeset prezentacija, panel diskusija i radionica.

Uživo i online

Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije sa pandemijom je da će BIZIT biti održan u dva paralelna formata – uživo i online. Za online praćenje broj sudionika nije ograničen i za njih će biti organiziran interaktivni video prijenos u realnom vremenu. Svi koji budu pratili preko ekrana moći će tijekom prezentacija postavljati pitanja predavačima kroz chat servise i sudjelovati u nagradnoj igri, isto kao i publika uživo prisutna u Klubu poslanika.

Promjena formata sudjelovanja

Svi sudionici koji iskoriste mogućnost rane prijave za prisustvo uživo, mogu do 31. listopada promijeniti format sudjelovanja i umjesto uživo izabrati online praćenje konferencije, uz povrat dijela novca od uplate. Sudionici koji se u ranom periodu prijave za online praćenje mogu kasnije promijeniti status i uzeti prisustvo uživo uz doplatu i pod uvjetom da bude mjesta u sali Kluba poslanika.

Vrata BIZIT konferencije su otvorena za sve zainteresirane posjetioce iz Hrvatske da se pridruže i budu sudionici najznačajnijeg poslovnog događaja u regiji. Vidimo se na BIZIT-u!

Još iz kategorije

Sve o DevOpsu na jednom mjestu - 0800-DEVOPS newsletter i podcast

Sve o DevOpsu na jednom mjestu - 0800-DEVOPS newsletter i podcast

30.12.2021.

Ima stvari koje ne možete ispravno protumačiti i u potpunosti iskoristiti dok ne shvatite da imaju više dimenzija. Znanstvenici su se dugo mučili s objašnjavanjem svjetlosti dok nisu uvidjeli da svjetlost ima dualni karakter - u isto vrijeme se ponaša i kao čestica i kao val. Takvih dualizama oko nas ima više nego što mislimo. I često probleme pokušavamo riješiti gledajući samo kroz jednu prizmu te se pritom čudimo zašto nema rezultata.

Što je SWOT analiza?

Što je SWOT analiza?

26.12.2021.

Poslovni plan se na jednostavan način može izvesti korištenjem SWOT analize, alata za strateško planiranje pomoću kojeg organizacije mogu preciznije odrediti snage i slabosti u svom poslovanju, što je pak iznimno bitno na kratke te posebno duge staze.

5 vještina koje vam trebaju kao poduzetniku

5 vještina koje vam trebaju kao poduzetniku

17.12.2021.

Mnogo se priča i piše o uspješnim startupima, ali istina je da ne postoji nikakva tajna ili dobitna formula za uspjeh, postoje samo smjernice koje će pomoći na putu do cilja, no apsolutno ništa ne garantiraju u konačnici jer toliko je faktora koji mogu utjecati na rezultat da ih je teško i pobrojati.