FIYU Roadshow: Hands-on experience brzog programiranja

FIYU Roadshow: Hands-on experience brzog programiranja
Depositphotos

Tvrtka Serengeti, koja je napravila prvo hrvatsko rješenje za brzi razvoj aplikacija, priprema jedinstveni koncept radionica na kojima će sudionici u samo dva sata razviti aplikaciju spremnu za korištenje, a sve na FIYU PaaS. Podsjetimo se, FIYU je RAD rješenje lansirano na tržište 2021. godine koje su prvo implementirali interno, a zatim su dobili i prve klijente u SAD-u.

Kako je najbolji način za upoznati novi proizvod tako da radite s njim, Serengeti priprema FIYU Roadshow koji će održati u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Sarajevu i Beogradu. Radionica je namijenjena senior Frontend Angular developerima koji su upoznati s Angular Frameworkom i imaju najmanje 3 godine iskustva u radu s njim. Dodano, polaznici radionice moraju poznavati Java Backend i principe reaktivnog programiranja.  

Polaznici će na kraju dvosatne radionice imati web aplikaciju koja je riješila konkretan poslovni slučaj i koja je spremna za korištenje i/ili za daljnji razvoj. Na radionici će se raditi na razvoju aplikacije koja osobama s oštećenim sluhom pomaže u komunikaciji, a Serengeti će polaznicima osigurati računala. FIYU, kao PaaS, ima pred instalirane module i okruženje za razvoj aplikacija čime značajno skraćuje vrijeme razvoja, a polaznici će na radionici vidjeti kako to funkcionira u stvarnom životu. Tako će za vrijeme radionice, koja traje dva sata, razviti elemente aplikacije na koje se inače potroši i do nekoliko mjeseci razvoja. Drugim riječima, na licu mjesta će se vidjeti koje su prednosti FIYU platforme i zašto značajno skraćuje vrijeme razvoja, a time i troškove.

Radionice će voditi Saša Ivičević, Direktor internog razvoja Serengetija i voditelj razvoja FIYU platforme te Luka Jerković, Senior frontend developer. Za najavu Roadshowa, Serengeti je snimio i video u kojem Saša Ivičević detaljnije predstavlja FIYU PaaS, a koji možete pogledati niže.

Prva radionica održava se u Zagrebu, a više detalja možete pronaći na FIYU Roadshow web stranici.