HT nastavlja omogućavati gospodarski rast i društveni napredak

HT nastavlja omogućavati gospodarski rast i društveni napredak
Dražen Tomić / Tomich Productions

U 2021. godini HT ostvaruje ostvarujemo ono što smo planirali i povezujemo Hrvatsku zemlju s mogućnostima koje digitalizacija pruža. Pritom smo nastavili s razvojem poslovanja i dodatno smo ojačali svoju vodeću poziciju: najveća i najbrža 5G mreža u zemlji, najveći udio u dodijeljenom 5G spektru zahvaljujući ulaganju od 130 milijuna kuna, najveća optička mreža kojom pokrivamo 435.000 kućanstava diljem Hrvatske i omogućujemo gigabitne brzine a koja je rezultat rekordnog uvođenja optike, ponovno dobivanje međunarodnih nagrada i priznanja za najbolju mrežu u Hrvatskoj i jednu od najbržih mobilnih mreža u Europi.

Hrvatski Telekom sustavnim ulaganjima predvodi digitalnu transformaciju u Hrvatskoj te smo u proteklih šest godina investirali 10 milijardi kuna, a samo u 2021. planiramo 1,6 milijardi kuna. Provodeći digitalizaciju, stvorili smo prilike za gospodarstvo i poslovni sektor te donijeli značajne koristi hrvatskom društvu, a naša ulaganja izravno su pridonijela razvoju zemlje.

U 2022. i godinama koje slijede digitalizacija će zasigurno igrati još veću ulogu u napretku Hrvatske, a Hrvatski Telekom predan je svojoj ulozi pokretanja tehnološkog razvoja zemlje putem najvećeg uvođenja optike i 5G mreže, kao i pružanjem ključnih ICT usluga, koje su sve ključne poluge budućeg rasta.

Nastavit ćemo pružati najkvalitetniju mrežu i najbolje usluga te sustavno povezivati sve segmente gospodarstva i društva - proizvodnju, poljoprivredu, zdravstvo, školstvo, turizam itd., s prilikama koje digitalizacija pruža, pri čemu ćemo ponovno postavljati nove industrijske standarde. Kao partner od povjerenja predano ćemo pružati podršku našim klijentima, gospodarstvu i društvu kako bi ostvarili svoje ambicije rasta i razvoja te ćemo nastaviti graditi infrastrukturu koja je ključnim dijelom njihovog održivog poslovanja.