ONLINE POSLOVANJE

Ugovaranje autoosiguranja odsad moguće u KEKS Pay aplikaciji

Korisnici u aplikaciji imaju mogućnost dodavanja svog vozila ili primjerice vozila članova obitelji, a dobit će i podsjetnik na produljenje registracije.

Ugovaranje autoosiguranja odsad moguće  u KEKS Pay aplikaciji

U aplikaciju Erste banke za digitalno bankarstvo KEKS Pay dodana je nova funkcionalnost, Autoosiguranje, koja nudi usporedbu ponuda nekoliko osiguravatelja te kupnju police obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti. Kupnja police autoosiguranja moguća je za osobna vozila i motocikle u vlasništvu fizičkih osoba, a posao distribucije osiguranja putem KEKS Paya obavlja posrednik u osiguranju Custodia.

Korisnici u aplikaciji imaju mogućnost dodavanja svog vozila ili primjerice vozila članova obitelji, a dobit će i podsjetnik na produljenje registracije. Nakon toga na jednom mjestu mogu usporediti ponude obveznog osiguranja i brzo i jednostavno kupiti policu osiguranja, za sebe ili nekog drugog. U aplikaciji se mogu ugovoriti i dodatna pokrića, kao što su auto nezgoda, zaštita bonusa, pomoć na cesti i drugo.

„Aplikacija KEKS Pay, koju je Erste banka korisnicima ponudila krajem 2018., broji više od 440.000 korisnika. KEKS Pay nudi mnoge usluge, a autoosiguranje je najnovija funkcionalnost i zaista olakšava usporedbu različitih ponuda i kupnju police osiguranja. KEKS Pay u suradnji s distributerom osiguranja Custodia d.o.o. nudi najbrže ugovaranje police u Hrvatskoj, a korisnik u aplikaciju može dodati jedno ili više vozila, odnosno kupiti policu za sebe, prijatelja, člana obitelji i sl.“, rekao je Boris Blažević, iz KEKS Pay tima u Erste banci.

KEKS Pay je mobilna aplikacija Erste banke za besplatno plaćanje i primanje novaca, koja je na tržištu predstavljena prije nešto više od pet godina, a danas ima više od 440 tisuća korisnika. Aplikacija je namijenjena svima, bez obzira na to u kojoj banci imaju otvoren račun, a KEKS Payem mogu plaćati i građani koji žive u inozemstvu i koriste platne kartice stranih banaka. Od početnog slanja i primanja novca među prijateljima, aplikacija KEKS Pay razvila se do raznih mogućnosti koje trenutno nudi, pri čemu su samo neke od njih kupnja GSM bonova i nadoplata ENC uređaja Hrvatskih autocesta, plaćanje parkinga, mogućnost uplaćivanja donacija, plaćanje u webshopovima i trgovinama koje podržavaju plaćanje KEKS Payem, te plaćanje komunalnih usluga u sve većem broju hrvatskih gradova. Glavne prednosti KEKS Paya su jednostavnost, sigurnost te činjenica da su korisnici u većini slučajeva oslobođeni plaćanja bilo kakvih naknada.