Plaćate li za online dating?

Plaćate li za online dating?

Foto: DepositPhotos

Stranice i aplikacije za online dating uživaju iznimnu popularnost, što je potvrdila činjenica da se čak i Facebook odlučio uključiti u “igru”, zbog čega se postavlja logično pitanje o tome koliko zapravo korisnika troši novac da lakše pronađe odabranicu ili odabranika na tim platformama.

Prema Statisti, koja je provela istraživanje diljem svijeta nad korisnicima interneta minimalne dobi 16 godina, može se vidjet da je na prvom mjestu Kina. Usluge online datina priznalo je da plaća njih 18 posto, a ukupno ih je 19 posto priznalo da općenito koristi takve stranice ili aplikacije.

Potom slijede Amerikanci, njih 17 posto priznalo je korištenje, a njih 11 posto da plaća usluge online datinga kako bi lakše do partnera ili partnerice. Britanci su treći s 12 posto korisnika i šest posto njih koji plaćaju usluge. Kanađani su na 14 posto korisnika i također njih šest posto koji ih plaćaju.

Vrlo visoko su i naši susjedi Talijani, koji bez obzira što imaju reputaciju velikih ljubavnika koriste dating stranice i aplikacije, baš kao i Francuzi...

Još iz kategorije

Nova digitalna platforma za državnu maturu

Nova digitalna platforma za državnu maturu

06.04.2020. komentiraj

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja pokrenuo je digitalnu platformu „U Centru mature“ objedinjujući niz aktivnosti kojima Centar stavlja javnosti na raspolaganje svoje višegodišnje znanje i iskustvo u pripremi i vrednovanju ispita državne mature. Digitalni materijali prvenstveno su namijenjeni maturantima i nastavnicima kao pomoć u trenutačnim okolnostima odvijanja nastave na daljinu te kojima Centar nastoji potaknuti pozitivne promjene u procesu učenja i poučavanja u školama, a time i u cjelokupnome obrazovnom sustavu.

Broj e-Propusnica preskočio 565 tisuća

Broj e-Propusnica preskočio 565 tisuća

06.04.2020. komentiraj

Najnoviji podaci Kriznog stožera civilne zaštite pokazuju kako je ukupno izdano čak 565.221 e-Propusnica, a odbijeno je 16.673 propusnice, istaknuo je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Prema njegovim riječima zaprimljeno je više od tisuću skupnih tablica, a kroz sustav je tako dodano čak 100 tisuća novih propusnica koje su zatražili veliki poslodavci.

Google Duo podigao grupni video limit na 12 ljudi

Google Duo podigao grupni video limit na 12 ljudi

05.04.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa zadržala je oko dvije milijarde ljudi diljem svijeta u njihovim domovima, zbog čega se ponajviše okreću internetu da bi se informirali, zabavili te ostali u kontaktu s bližnjima, prijateljima, kolegama... Upravo zato se Google za Duo uslugu odlučio povećati limit u grupnim porukama.