Neograničeni YouTube, Instagram, Tik Tok, Netflix i WhatsApp u novoj ponudi za mlade Hrvatskog Telekoma

Neograničeni YouTube, Instagram, Tik Tok, Netflix i WhatsApp u novoj ponudi za mlade Hrvatskog Telekoma

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga, predstavio je novu ponudu za mlade, koja im pruža neograničeno uživanje u omiljenom sadržaju. Svi korisnici obuhvaćeni ovom ponudom tako mogu aktivirati bingeNscroll opciju koja im omogućuje neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka, Netflixa, ali i uživanje u brojnim drugim pogodnostima.

U sklopu nove ponude za mlade, korisnici na bonove u dobi od 15 do 25 godina mogu birati između Simpa L tarife po cijeni od 99 kuna, koja uključuje 8 GB interneta te između Simpa XL tarife za 119 kuna, koja uključuje 13 GB interneta, a obje tarife sadrže i 2.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama. Korisnici na bonove uz navedene opcije mogu aktivirati i besplatan WhatsApp ili Snapchat, a prilikom svake aktivacije registrirani korisnici dobivaju i besplatnih 1 GB interneta. Hrvatski Telekom poklanja im i ekstra pogodnosti, dodatnih 1 GB interneta te neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka i Netflixa koje korisnici mogu aktivirati u MojTelekom aplikaciji.

Kada je riječ o pretplati, njenim korisnicima u dobi od 18 do 25 godina dostupne su M tarifa za 143 kune koja sadrži 20 GB interneta, L tarifa za 179 kuna s uključenih 40 GB interneta, a za najveće surfere tu je Unlimited tarifa za 206 kuna s neograničenim internetom. Sve pretplatničke tarife sadrže i 5.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama. Korisnici pretplate mogu aktivirati i dodatnu aplikaciju bez potrošnje interneta, kao što je WhatsApp, HBO GO, Deezer ili Facebook, te neograničeno korištenje YouTube, Instagram, Tik Tok i Netflix  aplikacija. Pretplatnici mogu birati i između posebne ponude uređaja koji mijenjaju način doživljavanja i dijeljenja sadržaja.

Kako bi mladima pružio prave alate, znanja i najnapredniju tehnologiju, Hrvatski Telekom pokrenuo je kampanju 'Tebe Se Pita', u kojoj na prvo mjesto stavlja njihove snove, želje i potrebe. Kao digitalni predvodnik u Hrvatskoj, HT svim svojim korisnicima, pa tako i mladima, nastavlja pružati prilike potrebne za izgradnju boljeg svijeta mogućnosti. Sve detalje nove ponude za mlade moguće je saznati na web stanici: hrvatskitelekom.hr/tebesepita

Još iz kategorije

Mozilla Firefox stigao u Windows Store

Mozilla Firefox stigao u Windows Store

08.12.2021.

Mozilla je 9. studenoga napokon uvrstila Firefox internetski preglednik u Microsoft Store, što ga čini prvom alternativom za Edge unutar te trgovine. Možda su se u Microsoftu na to odlučili jer je njihov Edge učvrstio poziciju ispred Firefoxa na tržištu.

Aircash uskoro uvodi i Google Pay i Apple Pay

Aircash uskoro uvodi i Google Pay i Apple Pay

08.12.2021.

Mastercard cilja na populaciju koju i mi gađamo, a to su dinamičniji i inovativniji ljudi, koji su spremni na prihvaćanje novih tehnologija. Isto tako, oboje smo poprilično fokusirani na sport što nam je još jedna zajednička točka, ističe za ICTbusiness.info osnivač Aircasha Hrvoje Ćosić.

Google testira jednostavniji način pretraživanja datoteka unutar Drivea

Google testira jednostavniji način pretraživanja datoteka unutar Drivea

08.12.2021.

Napredniji korisnici Google Drivea vjerojatno su primijetili da njegova tražilica i nije od velike pomoći jer prečesto daje cijeli niz rezultata koji nemaju u konačnici baš nikakvu težinu u potrazi za konkretnom datotekom. I to će se uskoro promijeniti...