LG CHANNELS 3.0

LG predstavio najnoviju verziju svoje besplatne streaming usluge

LG predstavio najnoviju verziju svoje besplatne streaming usluge

Korejski LG predstavio je LG Channels 3.0, najnoviju verziju ekskluzivne besplatne streaming usluge. S novim korisničkim sučeljem koje nudi poboljšanu navigaciju, privlačnijom pozicijom za otkrivanje sadržaja i unaprijeđenim vodičem za kanale, korisnici će lako moći pronaći sadržaj koji odgovara njihovim interesima. Channels 3.0 pokrenut je u Južnoj Koreji tijekom rujna, a na drugim tržištima, uključujući i američko tržište, bit će dostupan sad u listopadu.

Channels je dosljedno u rangu pet najposjećenijih aplikacija na LG pametnim televizorima u svim regijama u kojima je usluga dostupna. Premijernim izborom vijesti, sporta, filmova, TV serija i ekskluziva privlači sve veći broj gledatelja, a zahvaljujući pažljivo odabranom programskom sadržaju, LG Channels nudi i unaprijeđenu upotrebljivost koja omogućuje korisnicima jednostavno pretraživanje, otkrivanje i uživanje u omiljenom sadržaju.

Novo korisničko sučelje organizirano je u tri glavna izbornika – Home, Live i On Demand, što olakšava korištenje različitih usluga koje se nude na LG-evoj besplatnoj platformi.

Unutar Home, odnosno na vrhu zaslona, nalazi se rotirajući kružni izbornik koji omogućuje jednostavan pristup istaknutim kanalima, odabranim kolekcijama i premium sadržaju On Demand. S Live stranice od sada je moguće izravno reproducirati kanale iz LG Channels aplikacije. Osim toga, novi vodič za kanale pokriva samo polovicu ekrana i tako omogućava korisnicima da ostanu u tijeku s trenutnim sadržajem dok odabiru sljedeći.

Kartica On Demand omogućuje korisnicima da odaberu svoje omiljene vrste sadržaja, uključujući filmove i TV emisije, te primaju preporuke iz kategorije najgledanijeg sadržaja što im omogućava glatko iskustvo gledanja više epizoda zaredom.

Dostupan u 27 zemalja, LG ubrzano širi svoju uslugu diljem svijeta. Te su zemlje SAD, Kanada, Brazil, Meksiko, Argentina, Čile, Kolumbija, Peru, Austrija, Belgija, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Irska, Italija, Luxemburg, Nizozemska, Norveška, Portugal, Španjolska, Švedska, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Koreja, Australija i Japan.