Instagram omogućuje korisnicima da vide s kim najviše komuniciraju

Instagram omogućuje korisnicima da vide s kim najviše komuniciraju

Foto: DepositPhotos

Instagram konstantno donosi novitete, a jedan od njih je i mogućnost da korisnik vidi s kim je najviše komunicirao te općenito imao interakciju, što podrazumijeva “lajkove” ili ostavljanje komentara. Tako će svi moći bolje posložiti korisnički račun, pratiti s kim treba ostati u kontaktu ili možda paziti s kim mora obnoviti komunikaciju.

U konačnici, ova mogućnost pomaže i odrediti tko više nije potreban na listi pratitelja, što je također iznimno bitno ako se radi o brendu ili influenceru. Ujedno, ova mogućnost pomaže i pri preslagivanju početne stranice, što znači da će na vrhu biti oni s kojima se najviše komunicira. Ili, s kim ste najviše u nekoj vrsti interakcije.

"Instagram je uistinu predan tome da zbliži i približi ljude, ali i stvari o kojima oni najviše brinu. Ali, znamo i da se s vremenom interesi i veze kod ljudi mijenjaju, evoluiraju. Bilo da se radi o selidbi u novi grad ili opsesiji novim stvarima te samim time novim ljudima i zajednicama, na nama je da vam olakšamo upravljati korisničkim računima koje pratite kako bi oni u najboljem svjetlu predstavljali ono što vam je od interesa", stoji u priopćenju Instagrama.

Nije ovo sve što se predstavilo kao novitet. Nedavno je Instagram omogućio preslagivanje korisničkih računa koja pratite od prvih prema posljednjima koje ste počeli pratiti. To je poprilično zanimljiva mogućnost jer mnogi će se iznenaditi kad vide koga su sve dodavali na listu u ranijim danima, a da više s njima nemaju nikakvu interakciju.

Također, Instagram je omogućio i kontrolu onoga što se najviše pojavljuje na početnoj stranici aplikacije, a to je korisno jer omogućava kontrolu nad time, posebno ako niste zadovoljni što se netko ili nešto pojavljuje premalo, odnosno, previše za vaš ukus.

I, u konačnici, ovaj posljednji novitet će svakako olakšati upravljanje korisničkim računom, zajedno s ove dvije nedavno uvedene mogućnosti.

Još iz kategorije

Složen sustav e-Propusnica podignut u samo nekoliko dana

Složen sustav e-Propusnica podignut u samo nekoliko dana

04.04.2020. komentiraj

Jedna od usluga države e-Propusnice nastala je u samo nekoliko dana i profunkcionirala u ranim jutarnjim satima 2. travnja ove godine. Prema najnovijim podacima koji su izneseni danas u 14 sati na pressici stožera Civilne zaštite izdano je 382.191 e-Propusnica i dosad je odbijeno 9.625 zahtjeva za e-Propusnicama.

Broj e-Propusnica dosegao 370 tisuća

Broj e-Propusnica dosegao 370 tisuća

04.04.2020. komentiraj

Najnovije brojke govore kako je dosad izdano oko 370 tisuća propusnica što je zaista iznimno velik broj. Jučer je, kako smo objavili ministar unutarnjih poslova u 14 sati istaknuo da je broj propusnica 192.262. U večernjim satima ministar uprave Ivan Malenica da e-propusnica izdano više od 306 tisuća. Ministar uprave Malenica tada je potvrdio kako je odbijeno čak 7 tisuća zahtjeva.

Novi pokušaj internetske prijevare – ne otvarajte ovakve mailove i ne klikajte na linkove

Novi pokušaj internetske prijevare – ne otvarajte ovakve mailove i ne klikajte na linkove

04.04.2020. komentiraj

Ministarstvo unutarnjih poslova upozorilo je na novi način prijevare koji se pojavio na internetu obliku e-mail poruke koja za cilj imaju krađu podataka za pristup Internet bankarstvu građana. Ponovno je riječ o phishing mailu, odnosno mailu koju vas želi „upecati“ da kliknete na njegov sadržaj.