INFOGRAFIKA: Najpopularnije platforme za influencere

INFOGRAFIKA: Najpopularnije platforme za influencere

Foto: DepositPhotos

Influenceri su najviše okrenuti Instagramu i to nije nikakva tajna, ali brojke koje je donio MediaKix to su potvrdile i službeno. Dakle, ta društvena mreža će onima koji žele u određenoj sferi širiti utjecaj biti prvi odabir.

Kad se žele profilirati marketinški, ili na bilo koji drugi način, influenceri će u 78 posto slučajeva podijeliti post na Instagramu, a u 73 posto slučajeva će na Instagram postaviti story. Tek nakon toga slijede druge platforme za takvu vrstu komunikacije s korisnicima kojima se obraćaju.

Pa tako YouTube jest izbor za njih 56 posto, samo dva posto više no što je Instagram Video. Dakle, Instagram na tri strane dobiva pažnju influencera. Po tom pitanju ne zaostaje ni Facebook, ali u manjoj mjeri. Naime, 23 posto influencera će postaviti post na Facebook, 22 posto njih video, a Facebook Live koristit će 14 posto influencera.

Klasični blog bira njih 26 posto, Twitter njih 18 posto, a na listu se uspio svrstati i sve popularniji Twitch s pet posto...

Još iz kategorije

Sigurnosni propusti u softveru otvorenog koda dosegli nove rekorde

Sigurnosni propusti u softveru otvorenog koda dosegli nove rekorde

07.04.2020. komentiraj

Sigurnosni propusti koji dovode do gubitka informacija sve su češći u open-source prostoru, što potvrđuje istraživanje provedeno od strane WhiteSourcea. Primjerice, ako se pogleda stanje iz 2009. i 2019., razlika je uistinu enormna - 6100 poznatih ranjivosti u odnosu na 1000.

Nova digitalna platforma za državnu maturu

Nova digitalna platforma za državnu maturu

06.04.2020. komentiraj

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja pokrenuo je digitalnu platformu „U Centru mature“ objedinjujući niz aktivnosti kojima Centar stavlja javnosti na raspolaganje svoje višegodišnje znanje i iskustvo u pripremi i vrednovanju ispita državne mature. Digitalni materijali prvenstveno su namijenjeni maturantima i nastavnicima kao pomoć u trenutačnim okolnostima odvijanja nastave na daljinu te kojima Centar nastoji potaknuti pozitivne promjene u procesu učenja i poučavanja u školama, a time i u cjelokupnome obrazovnom sustavu.

Broj e-Propusnica preskočio 565 tisuća

Broj e-Propusnica preskočio 565 tisuća

06.04.2020. komentiraj

Najnoviji podaci Kriznog stožera civilne zaštite pokazuju kako je ukupno izdano čak 565.221 e-Propusnica, a odbijeno je 16.673 propusnice, istaknuo je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Prema njegovim riječima zaprimljeno je više od tisuću skupnih tablica, a kroz sustav je tako dodano čak 100 tisuća novih propusnica koje su zatražili veliki poslodavci.