Što nas čeka na novom virtualnom Samsung Galaxy Unpacked početkom kolovoza

Što nas čeka na novom virtualnom Samsung Galaxy Unpacked početkom kolovoza

Predsjednik i voditelj Odjela za poslovne mobilne komunikacije, TM Roh, iz Samsung Electronics najavio je pet novih uređaja za ovogodišnji ljetni Galaxy Unpacked koji se dugo vremena događao za vrijeme sajma IFA u Berlinu no ove godine zbog krize neće tako biti i dogodit će se 5. kolovoza u Južnoj Koreiji i biti prenošen online.

Uređaji će predstavljati novu eru tehnologije pod nazivom „Novo Normalno“, u kojoj mobilni uređaji preuzimaju glavnu ulogu u životima korisnika zbog trenutnih okolnosti. „Novo Normalno“ čine glavna tri strateška smjera i to kako tvrdi Roh inovativnost za lakši i bolji suvremeni život, otvorena suradnja s partnerima te stvaranje tehnološke agilnosti u ubrzanom ritmu svakodnevnice.

„Ovi uređaji su rezultat naše vizije kao inovatora novih oblika korisničkih iskustva koji donose besprijekornu funkcionalnost i kontinuitet gdje god da se nalazimo: bilo na poslu ili za vrijeme opuštanja, kod kuće ili vani. U Novom normalnom kojeg pruža Samsung, korisnici mogu u potpunosti iskoristiti svoje uređaje koji im pružaju nove oblike povezivanja, rada i komunikacije.“, izjavio je TM Roh.

TM Roh preuzeo je vodstvo razvoja Samsung Mobile odjela još prije šest mjeseci, čime je donio svježinu u stvaranju nove tehnologije s velikim investicijama na području R&D-a, ali i implementacije 5G-a, tvrde u ovoj korejskoj kompaniji.

„Od preklopnih telefona do 5G mreže, korisnici mogu očekivati i nove oblike tehnologija. Poprilično sam uzbuđen vidjeti naše inovacije u primjeni jer tek kad mijenjaju kvalitetu života na bolje, ispunjavaju svoju vrijednost.“, rekao je TM Roh.

„Iznimno cijenim moć partnerske mreže koju okupljamo oko sebe. Oduvijek sam vjerovao da možemo zajednički stvarati inovacije koja grade vrhunska korisnička iskustva. Među našim partnerima nalaze se Google, Microsoft, Netflix i Spotify te mnogi drugi, što je rezultiralo lakšom sinkronizacijom Samsung uređaja s računalima te većoj kvaliteti video poziva za bolji osjećaj povezanosti tijekom epidemioloških okolnosti. Kako bi se pomoglo poduzetnicima na području mobilne tehnologije, Samsung je pokrenuo i C-LAB Start-up inkubator, kao i Samsung NEXT za dodatnu podršku. Nastavit ćemo i dalje donositi najbolje ideje na tržište“, istaknuo je TM Roh.

Prema njegovim riječima ovi uređaji su optimizirani za rad, igru i multitasking te se lako povezuju sa svakim životnim stilom te je ovakav strateški pristup donio potpuno novi način kako sada vidimo našu tehnologiju.

Još iz kategorije

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i  novi pametni sat i slušalice

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i novi pametni sat i slušalice

06.08.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics jučer je uz novu Galaqxy Note seriju i novu seriju tableta predstavila i novi pametni sat Galaxy Watch3 i bežične slušalice Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 je najinovativniji pametni sat dosad, prekrasnog izgleda s brojnim opcijama za zdravlje i wellness, dok Galaxy Buds Live bežične slušalice predstavljaju najnoviji tehnološki napredak na području kvalitete zvuka unutar ergonomskog, stilskog privlačnog dizajna, tvrde u kompaniji.

Samsung predstavio pet novih uređaja Galaxy ekosustava – dolaze novi Galaxy Note i tableti

Samsung predstavio pet novih uređaja Galaxy ekosustava – dolaze novi Galaxy Note i tableti

05.08.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics po prvi je put iz Koreje virtualno održala Galaxy Unpacked, događaj na kojem se predstavljaju novi, snažni i inovativni flagship uređaji. Na prijenosu uživo otkriveno je čak pet novih uređaja, čiji je cilj pružiti ultimativno korisničko iskustvo prilagođenom svijetu koji se ubrzano mijenja. Riječ je o najsnažnijim Note uređajima dosad –  Galaxy Note20 i Galaxy Note 20 Ultra, tabletima Galaxy Tab S7 i S7+, koji su namijenjeni za produktivnost i kreativnost, novom vrhunskom pametnom satu s naprednim značajkama za brigu o zdravlju Galaxy Watch3, elegantnim i ergonomskim bežičnim slušalicama s odličnom kvalitetom zvuka Galaxy Buds Live te preklopnom pametnom telefonu nove generacije Galaxy Z Fold2 s novim, značajnim poboljšanjima.

Novi CAT pametni telefon s naprednom termalnom kamerom

Novi CAT pametni telefon s naprednom termalnom kamerom

04.08.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je Cat S62 Pro  pametni telefon s termalnim snimanjem i FLIR Lepton senzorom najviše dostupne razlučivosti. Cat S62 Pro treća je generacija serije Cat 60 i ekskluzivno je opremljen najnovijom termalnom tehnologijom tvrtke FLIR. Zahvaljujući senzoru FLIR Lepton 3.5 i novoj aplikaciji MyFLIR Pro, Cat S62 Pro donosi četverostruko povećanje broja termalnih piksela i nenadmašan komplet značajki unutar aplikacije.