Stižu YotaPhone 3 i YotaPhone 2c

Stižu YotaPhone 3 i YotaPhone 2c

Foto: Yota

Direktor tvrtke Yota za SAD, Matthew Kelly, potvrdio je kako stiže nasljednik YotaPhone 2 - YotaPhone 3 i YotaPhone 2c. Ova vijest dolazi nedugo nakon Indiegogo kampanje koja nam je donijela YotaPhone 2 u SAD-u u kolovozu.

YotaPhone 2 je dobio je puno simpatizera, a YotaPhone 3 bi trebao biti još bolji uređaj – s boljim čipsetom i procesorom, više RAM-a, raskošnog zaslona, bolje kamere i poboljšanog e-Ink zaslona.

Očekivano, Kelly nije htio otkriti baš sve što nas čeka od novih Yota uređaja. Perspektiva YotaPhone 3 trebala bi biti obećavajuća, a čini se kako ni YotaPhone 2c neće loše proći. Kelly tvrdi kako će YotaPhone 2c imati nekoliko premium značajki nasljeđenih od YotaPhone 2.

Inače, YotaPhone 3 se navodi kao legitiman nasljednik YotaPhone 2 uređaja. Cijene ovih uređaja se za sada ne znaju, a zanimljivo je kako Kelly očekuje da YotaPhone 2 postigne još bolje rezultate nego što je to do sada bio slučaj.

To nam daje do znanja kako nisu odustali od „starog“ modela, no i da idu u korak s vremenom, te su u pripremi novi, osvježeni uređaji YotaPhone 3 i YotaPhone 2c.

Još iz kategorije

Reakcija Huawei na najave Googlea

Reakcija Huawei na najave Googlea

20.05.2019. komentiraj

Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta, a kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida, blisko smo surađivali s njihovom platformom otvorenog koda kako bismo razvili ekosustav koji je koristio i korisnicima i industriji, ističu iz Huaweia na najave otkazivanja suradnje s Googleom.

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

20.05.2019. komentiraj

Lenovo je na događanju Transform 3.0 Accelerate predstavio novi podbrand posvećen malim i srednjim tvrtkama pod nazivom ThinkBook, započevši s novom linijom ultra tankih Windows 10 prijenosnika koji donose prenosivost i jednostavnost korištenja modernih uređaja usmjerenih potrošačima.

Pametni satovi uskoro će znati sve što ste radili tijekom dana

Pametni satovi uskoro će znati sve što ste radili tijekom dana

19.05.2019. komentiraj

Pametni satovi napokon su posljednjih nekoliko godina uspjeli pridobiti značajniju bazu korisnika, što se može zahvaliti njihovim općenitim poboljšanjima, boljem dizajnu, ali i činjenici da su mlađe generacije postale samostalnije i lakše kupuju ono što ih zanima. No, stvari su postale i jezovite nakon istraživanja provedenog od strane stručnjaka na Carnegie Mellon University Human-Computer Interaction Institute (HCII).