ZA POSAO I ZABAVU

Samsung predstavio priuštivi i pouzdani Galaxy Tab S6 Lite tablet

Samsung predstavio priuštivi i pouzdani Galaxy Tab S6 Lite tablet

Samsung je predstavio Galaxy Tab S6 Lite, tablet dizajniran za posao, ali i zabavu. Njegova S Pen olovka je dizajnirana kako bi osigurala udobnost, čak i kod dugotrajnog korištenja.

Bez potrebe za zasebnim punjačem, S Pen olovka spremna je za zapisivanje u bilo kojem trenutku. Povećavajući produktivnost, Galaxy Tab S6 Lite potpuno je kompatibilan s Galaxy uređajima, uključujući Galaxy Buds FE koje nude jednostavnu povezanost između više uređaja tako da korisnici mogu postići više unutar Galaxy ekosustava.

Također, donosi elegantan dizajn, s premijernim metalnim izgledom u oksfordski sivoj boji.  Tablet je kompaktan i lagan za veću prenosivost, težak svega 465g u Wi-Fi verziji. Dodatno, 10,4-inčni zaslon Galaxy Tab S6 Lite i tanak, simetrični okvir od 9mm omogućuju ugodno iskustvo gledanja.

Osim značajki produktivnosti i zabave, tablet nudi dugotrajnu bateriju koja omogućava 14 sati neprekidne reprodukcije videa, pružajući korisnicima pouzdan uređaj. Budući da je na tabletu moguće jednostavno prelaziti između različitih aplikacija, korisnici će također moći doživjeti učinkovitiji multitasking.

Dostupan je u prodaji po početnoj cijeni od 459 eura.