NOVE MOGUĆNOSTI

Qualcomm predstavlja treću generaciju platforme Snapdragon 7 serije

Qualcomm predstavlja treću generaciju platforme Snapdragon 7 serije

Qualcomm je najavio mobilnu platformu Snapdragon 7 Gen 3. Očekuje se da će nadograđena platforma donijeti značajke vrhunskih uređaja u niži cjenovni segment. U početku će ga usvojiti ključni OEM-ovi uključujući HONOR i vivo, a očekuje se da će prvi komercijalni uređaj biti najavljen kasnije ovog mjeseca.

Novi Snapdragon donosi sveobuhvatan napredak u AI, mobilnom igranju, kameri i 5G povezivosti. Potpuno je opremljen da omogući nove slučajeve upotrebe uključujući do 2,63 GHz vršne CPU brzine, preko 50% brže performanse GPU-a i 60% poboljšane performanse umjetne inteligencije po vatu, a da pritom i dalje pruža nevjerojatnu energetsku učinkovitost.

"Inteligentno dizajnirana za ravnotežu između performansi i energetske učinkovitosti, mobilna platforma Snapdragon 7 Gen 3 pruža izbor vrhunskih iskustava koja su potpuno nova za seriju Snapdragon 7", rekao je Christopher Patrick, viši potpredsjednik i generalni direktor mobilnih uređaja u Qualcommu. . "Bliskom suradnjom s našim OEM partnerima, u mogućnosti smo pomoći da sljedeća generacija traženih značajki, kao što su poboljšana umjetna inteligencija i izvanredne mogućnosti kamere, bude dostupnija potrošačima."