Produktivnost na prvom mjestu uz novu Galaxy Note20 seriju iz Samsunga

Produktivnost na prvom mjestu uz novu Galaxy Note20 seriju iz Samsunga

Postojeća kriza u kojoj smo se okrenuli radu od kuće te prilagodili i radu na terenu, ali novim oblicima zabave pokazao je koliko nam u tome tehnologija može pomoći. Kriza je pokazala da se raditi od kuće može, da je produktivnost stabilna. Analize pokazuju kako je u svijetu prije krize rad od kuće bio omogućen za oko 25 posto, dok je čak 37 posto u nekom od oblika hibridnog rada kombinacije rada od kuće i ureda. Sada su postotci hibridnog rada i rada od kuće dosegli zajednički čak 75 posto ukupnog tržišta.

Upravo tehnologija, ali i uređaji poput nove Samsung Galaxy Note20 serije mogu omogućiti mnogo veću produktivnost u poslu jer se kompanija snažno prilagodila zahtjevima poslovnih korisnika. To znači da kombinira iznimne performanse skrivene u ovom odlično dizajniranom uređaju s metalnim kućištem, zaslonom 1080*2400 pixela i izdržljivim Gorilla Glass staklom za zaštitu zaslona.

Uz S Pen upravljanje podacima i zadacima podignuto je na višu razinu. Kada se tome doda kako je za skori dolazak 5G mreža nova generacija Galaxy Note20 već spremna jer u svojoj najjačoj Ultra inačici donosi i 5G povezivost i to i na Sub-6 i mmWave mrežama. Sve je podržano i snažnim Exymos 990 procesorom. Ovisno o modelu moguće je spremanje 128,256 ili čak 512 GB podataka.

Osim 5G mreža, Galaxy Note20 serija pruža povezanost uz pomoć najnovijeg Wi-Fi 6 standarda optimizirane za streaming usluge. Za poslovne korisnike i sigurnost je na vrlo visokom mjestu prioriteta stoga se za to Samsung pobrinuo svojim Samsung Knox platformom.

Po prvi puta u Note20 seriji, Galaxy Note20 Ultra dolazi s najboljim AMOLED 2X zaslonom do sad i brzinom osvježavanja od 120 Hz, pružajući vizualnu glatkoću i automatski se prilagođavajući s obzirom na sadržaj kako bi se produljilo trajanje baterije, što je za poslovne korisnike iznimno važno. U kombinaciji s S Pen rad je brz, jednostavan i precizan.  Nova olovka pruža neusporedivu točnost i glatkoću dodira zaslona. Ipak za rad je vrlo važna nova značajka Anywhere - kada se korisnik želi vratiti na početnu stranicu ili stvoriti snimku zaslona, sve što je potrebno je jednostavan pokret ruke.

Mnogim poslovnim korisnicima nova Microsoft Your Phone računalna aplikacija te poboljšana Link to Windows  opcija donijet će novu mogućnost produktivnosti i jednostavniji rad na jednom mjestu s vlastitog osobnog računala pogonjenog Windows 10 operativnim sustavom.

Zahvaljujući ovoj opciji sada je uz Samsung Galaxy Note20 seriju pametnih telefona moguće jednostavno slati poruke, otvarati obavijesti, sinkronizirati fotografije i obavljati pozive. I to nije sve, jer je moguće stvoriti prečace na Start izborniku, zbog čega nema potrebe za pretraživanjem aplikacija na pametnom telefonu. Podizanje produktivnosti i jednostavnosti rada omogućeno je vrlo jednostavnom sinkronizacijom koja uključuje podsjetnike s aplikacijama Outlook , To Do i Teams , kako bi sve bilo nadohvat ruke bez obzira gdje se korisnici nalazili.

Za poslovne korisnike tu je i vrlo značajna mogućnost Samsung Notes koja automatski pretvara neuredni rukopis u brzini u čitljiv digitalni tekst. Omogućeno je uređivanje, spremanje i označavanje PDF ili Powerpoint prezentacija. Kako bi se povećala produktivnost moguće je i snimati zvuk, gdje korisnik može reproducirati snimku samo dodirom na traženu riječ u bilješkama.

Ipak, kada krene potražiti svoje bilješke i datoteke svi znamo kako to zna biti izazovno, no Samsung se i za to pobrinuo novim sučeljem za upravljanje mapama.

Za zabavu i posao Samsung Galaxy Note20 serija donosi novu generaciju kamera koje dosežu i 8K rezoluciju, a snimke je naravno moguće pogledati na Samsung im 8K televizorima čime se reprodukcija podiže na sasvim novu razinu. Tu su tri stražnje kamere i jedna prednja slefie kamera koja ima mogućnost snimanja 4K videa.

Nova generacija Samsung 8K kamera odnosi omjer slike od 21:9 i snimanje od 24 FPS-a. Kasko bi video bio jš bolji i kvalitetniji Samsung je omogućio i Pro Video načina rada s naprednim fokusom, zvukom, osvjetljenjem i zumiranjem, korisnici mogu snimati 120 kadrova i to sve koristeći FHD opciju i odrediti brzinu povećavanja za stvaranje videozapisa holivudske kvalitete.

Kako je promjena paradigme donijela i malo više vremena za zabavu Samsung se potrudio u novu generaciju Galaxy Note20 dodati gaming na najvišoj mogućoj razini, kao na računalima ili konzolama. Ali same gaming mogućnosti ne znače mnogo ako tu nema i omiljenih igara te se tako preko 1000 videoigara putem Xbox Game Pass Ultimate oblaka. Naslovi uključuju hit igre poput Minecraft Dungeons i Gears. Za svakog tko voli gaming iskustvo će dodatno biti poboljšano uz AI game booster i Bluetooth zvučna optimizacija, kao i frekvencija osvježavanja brzine 240hz na najjačem Galaxy Note20 Ultra.