Periferija iz Logitecha osmišljena za najvišu razinu izvedbe

Periferija iz Logitecha osmišljena za najvišu razinu izvedbe

Digitalna transformacija je značajno utjecala na promjenu trendova u svakodnevnom poslovanju i ponašanju pa su se samim time promijenili i trendovi u svijetu uređenja radnog okruženja. Visoka razina informatičke pismenosti je postala ključna sastavnica svakog kvalitetnog i konkurentnog životopisa uslijed čega su se sati provedeni ispred računala osjetno produžili.

Bilo da se koristi u poslovne svrhe ili u slobodno vrijeme, osobno računalo je danas neizostavno sredstvo za rad uz kojeg je uvijek poželjno imati i odgovarajuću računalnu periferiju koja može donijeti pravo olakšanje pri svakodnevnim online i offline aktivnostima.

RETRO OSJEĆAJ POD PRSTIMA


Sjećate li se starih, zvonkih pisaćih mašina? Nekada su bile sastavni dio interijera svakog uredskog prostora ili redakcije, u kojima bi svakodnevno odzvanjala melodija žustrog tipkanja po tim mehaničkim strojevima. Danas, nekoliko desetljeća kasnije, definicija produktivnog radnog okruženja je pak nezamisliva bez suvremene računalne tipkovnice koja pruža ugodno iskustvo tipkanja.

Logitech G413 SE & G413 TKL SE mehaničke gaming tipkovnice također donose i dašak retro štiha pod prstima. Naime, ove tipkovnice imaju taktilne mehaničke prekidače koje oživljavaju osjećaj tipkanja na pisaćem stroju, a pojačane su s iznimno izdržljivim PBT poklopcima za tipke otpornima na toplinu i trošenje. Osim toga, tipkovnice iz serije G413 SE omogućuju registraciju pritiska i do 6 tipki istovremeno što pomaže ozbiljnim igračima da ostvare specifične poteze te poboljšaju svoju izvedbu i time pomaknu vlastite granice.

ISKUSTVO RADA I IGRANJA NA VIŠOJ RAZINI

Da računalna periferija ne treba nužno biti monotona i ograničena, svjedoče novi primjerci tipkovnica lansirani iz Logitech G radionice. G413 SE mehaničke tipkovnice čine vrhunski spoj sofisticiranog dizajna i inovativne gaming tehnologije koje su dostupne po pristupačnim cijenama. Ove pomno osmišljene tipkovnice su upakirane u snažno i izdržljivo kućište od brušenog crnog aluminija s bijelim LED osvjetljenjem – dobiveni rezultat je minimalistički dizajn koji se uklapa u svaki interijer, neovisno o stilu uređenja.

JEDAN MODEL – DVIJE VARIJANTE

Tipkovnice dolaze u dvije varijante – G413 SE u punoj veličini koja uključuje numerički dio te G413 TKL SE u tenkeyless varijanti, odnosno bez numeričkog dijela, koja omogućuje širi raspon pokreta mišem. Osmišljeni za preciznu i beskompromisnu izvedbu nadohvat ruke, G413 SE tipkovnice donose novu dimenziju igranja i tipkanja.

Bilo da ste ljubitelj retro stila i mehaničke vibre pod prstima ili ste u potrazi za vrhunskom naprednom tehnologijom s kojom biste iskustvo svog igranja mogli podići na višu razinu, tipkovnice iz serije G413 SE donose idealnu kombinaciju elegancije i minimalizma u vaš radni prostor.

Još iz kategorije

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

30.06.2022.

Huawei je poznat po svom širokom portfelju uređaja koji će sada postati još veći i ugodniji, rekao je u intervjuu za ICTbusiness.info Xu Dong, direktor Huawei Consumer Business Group za Hrvatsku.

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

29.06.2022.

Tržište premium pametnih telefona, na koje spadaju svi s cijenom od minimalno 400 američkih dolara, doživjelo je pad od osam posto na godišnjoj razini tijekom prvog kvartala ove godine, ali svejedno je i to bolji rezultat od ukupnog pada tržišta pametnih telefona od deset posto, navodi Counterpoint Research.

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

29.06.2022.

Stručnjaci s njemačkog tehnološkog sveučilišta Darmstadt otkrili su da je iPhone ranjiv na kibernetičke napade čak i kad je isključen. Jer, i u tom stanju svih 24 sata aktivni su bežični čipovi, što uključuje bluetooth, NFC i UWB.