MWC 2014: Stiže nova Sony Xperia Z2

MWC 2014: Stiže nova Sony Xperia Z2

Foto: Sony

Veliki uspjeh modela koji je predstavljen na prošlogodišnjem sajmu IFA u Berlinu Sony Xperia Z 1 trebao bi također doživjeti svoju novu inačicu, a kao ključlne odrednice ovog novog modela očekuje se nova verzija Android operativnog sustava KitKat, ali i snimanje videa u 4K modu.

Nova Sony Xperia Z2 mogla bi imati 20,7 megapikselnu kameru kao i njezin prethodnik model Z1, te 2,1 megapikslenu prednju kameru. Očekuje se da će srce ovog pametnog telefoa biti novi četverojezgreni Snapdragon procesor na 2,3 GHz, 3 GB radne memorije, 5,2 inčni full HD ekran.

Tu će se naći i novi Sony Xperia Tablet Z 2 koji bi trebao odći s 10,1 inčnim zaslonom full HD rezolucije 1900x1200, 2,3 GHz procesorom s četiri jezgre i to Snapdragon 800, 3 GB radne memorije, 16 GB podatkovnog prostora koji je moguće proširiti s micoSD karticom do 64 GB. Novu tablet mogao bi imati i 8 megapikslenu kameru straga i 2 megapikselnu sprijeda.

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.