Motorolin Razr V3 daje novu svježinu i budućnost preklopnim mobitelima

Motorolin Razr V3 daje novu svježinu i budućnost preklopnim mobitelima

Motorola ne prestaje s iznenađenjima po pitanju dizajna svojih pametnih telefona i na taj se način uspješno profilira na tržištu, što je iznova jasno kad se vidi preklopni pametni telefon Moto Razr V3. Dizajnirao ga je Sarang Sheth i djeluje osvježavajuće, toliko da se budi nada u preklopne uređaje i njihovu budućnost.

Uostalom, sa svojom Moto Z serijom Motorola je uspjela napraviti iskorak na području modularnih pametnih telefona, što jedan LG nije uspio unatoč ambicioznom planu koji je imao s G5 modelom. Motorola se pohvalila s tri milijuna isporučenih modula za svoje uređaje i potvrdila uspjeh na tom području. Naravno, ne može se to i dalje nositi sa Samsungom, Appleom ili kineskim proizvođačima, ali Motorola ima svoju publiku i konstanto je širi zahvaljujući inovacijama.

Moto Razr V3 bi mogao zadovoljiti potrebe te publike, ali potrebno je naglasiti da će koštati oko 1500 američkih dolara, što ipak mnogima predstavlja nesavladivu prepreku. Ipak, dašak luksuza i posebnosti trebao bi kod onih dubljeg džepa ipak biti prekretnica, pa da se odluče biti nešto posebnijih od kolega s drugim pametnim telefonima vrednijima od tisuću dolara.

Konkretnije, Moto Razr V3 ide u drugom smjeru, dva dijela se spajaju u jedna kako bi učinili veći uređaj. Kad su spojeni, ti dijelovi se mogu preklopiti, a kad su odvojeni, mogu biti zasebni pametni telefoni, daleko manji no što su uređaji danas. Koncept je to koji nikome prije nije pao napamet i mogao bit uistinu biti primjer svima.

Hoće li biti, znat će se tijekom prezentacije na Mobile World Congressu (MWC) u Barceloni krajem ovog mjeseca, a potom i u trenucima dok se Moto Razr V3 pojavi na tržištu. Tko zna, možda tih 1500 dolara uopće ne bude nezaobilazna prepreka kako se čini u ovim trenucima... Bilo bi lijepo da se tako nešto dogodi jer potvrdilo bi se da inovativnost i kreativnost ipak prolaze.

Još iz kategorije

Dell predstavio nova Latitude 9300 prijenosna računala

Dell predstavio nova Latitude 9300 prijenosna računala

24.06.2022.

Dell Technologies je predstavio nove Latitude uređaje temeljene na hibridnom radu, mogućnostima suradnje i kvalitetnim performansama. Novi Latitude 9330 model spaja ključne značajke hibridnog rada, povezivanja i privatnosti u 2-u-1 rješenju, a ujedno je i prvi 13-inčni uređaj iz serije 9000 i najtanji u portfelju Latitude s InfinityEdge zaslonom veličine 16:10 koji uz moćne Intel Core procesore 12. generacije pruža savršene opcije za rad u hodu.

Huawei predstavio novi preklopni pametni telefon, prijenosna računala, tablet i slušalice

Huawei predstavio novi preklopni pametni telefon, prijenosna računala, tablet i slušalice

23.06.2022.

Huawei na europskom događanju u Istanbulu predstavio je, kako sami tvrde,  niz vrhunskih, tehnološki naprednih proizvoda te prezentirao strategiju razvoja za nadolazeći period. Od premijerno prikazanih pametnih uređaja, posebno su se istaknula nova 16-inčna prijenosna računala MateBook D 16 & 16s, prvi tablet s E-ink ekranom MatePad Paper, novi sklopivi pametni telefon Mate Xs 2, kao i pojačanja pametnih telefona iz nova serije – nova Y70 i nova Y90 te najnoviji dodatak audio obitelji uređaja, FreeBuds Pro 2.

XPG predstavio miš za igrače ALPHA

XPG predstavio miš za igrače ALPHA

23.06.2022.

XPG se odlučio na predstavljanje novog gamerskog miša ALPHA.  Kao dobitnik nagrade za dizajn Red Dot za 2022. godinu, ovaj je miš ergonomski oblikovan, opremljen energetski učinkovitim senzorom PAW-3335 i vrhunskim sklopkama marke OMRON koje osiguravaju udobnost pri korištenju i izvrsne performanse.