Motorolin Razr V3 daje novu svježinu i budućnost preklopnim mobitelima

Motorolin Razr V3 daje novu svježinu i budućnost preklopnim mobitelima

Motorola ne prestaje s iznenađenjima po pitanju dizajna svojih pametnih telefona i na taj se način uspješno profilira na tržištu, što je iznova jasno kad se vidi preklopni pametni telefon Moto Razr V3. Dizajnirao ga je Sarang Sheth i djeluje osvježavajuće, toliko da se budi nada u preklopne uređaje i njihovu budućnost.

Uostalom, sa svojom Moto Z serijom Motorola je uspjela napraviti iskorak na području modularnih pametnih telefona, što jedan LG nije uspio unatoč ambicioznom planu koji je imao s G5 modelom. Motorola se pohvalila s tri milijuna isporučenih modula za svoje uređaje i potvrdila uspjeh na tom području. Naravno, ne može se to i dalje nositi sa Samsungom, Appleom ili kineskim proizvođačima, ali Motorola ima svoju publiku i konstanto je širi zahvaljujući inovacijama.

Moto Razr V3 bi mogao zadovoljiti potrebe te publike, ali potrebno je naglasiti da će koštati oko 1500 američkih dolara, što ipak mnogima predstavlja nesavladivu prepreku. Ipak, dašak luksuza i posebnosti trebao bi kod onih dubljeg džepa ipak biti prekretnica, pa da se odluče biti nešto posebnijih od kolega s drugim pametnim telefonima vrednijima od tisuću dolara.

Konkretnije, Moto Razr V3 ide u drugom smjeru, dva dijela se spajaju u jedna kako bi učinili veći uređaj. Kad su spojeni, ti dijelovi se mogu preklopiti, a kad su odvojeni, mogu biti zasebni pametni telefoni, daleko manji no što su uređaji danas. Koncept je to koji nikome prije nije pao napamet i mogao bit uistinu biti primjer svima.

Hoće li biti, znat će se tijekom prezentacije na Mobile World Congressu (MWC) u Barceloni krajem ovog mjeseca, a potom i u trenucima dok se Moto Razr V3 pojavi na tržištu. Tko zna, možda tih 1500 dolara uopće ne bude nezaobilazna prepreka kako se čini u ovim trenucima... Bilo bi lijepo da se tako nešto dogodi jer potvrdilo bi se da inovativnost i kreativnost ipak prolaze.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.