Motorolin Razr V3 daje novu svježinu i budućnost preklopnim mobitelima

Motorolin Razr V3 daje novu svježinu i budućnost preklopnim mobitelima

Motorola ne prestaje s iznenađenjima po pitanju dizajna svojih pametnih telefona i na taj se način uspješno profilira na tržištu, što je iznova jasno kad se vidi preklopni pametni telefon Moto Razr V3. Dizajnirao ga je Sarang Sheth i djeluje osvježavajuće, toliko da se budi nada u preklopne uređaje i njihovu budućnost.

Uostalom, sa svojom Moto Z serijom Motorola je uspjela napraviti iskorak na području modularnih pametnih telefona, što jedan LG nije uspio unatoč ambicioznom planu koji je imao s G5 modelom. Motorola se pohvalila s tri milijuna isporučenih modula za svoje uređaje i potvrdila uspjeh na tom području. Naravno, ne može se to i dalje nositi sa Samsungom, Appleom ili kineskim proizvođačima, ali Motorola ima svoju publiku i konstanto je širi zahvaljujući inovacijama.

Moto Razr V3 bi mogao zadovoljiti potrebe te publike, ali potrebno je naglasiti da će koštati oko 1500 američkih dolara, što ipak mnogima predstavlja nesavladivu prepreku. Ipak, dašak luksuza i posebnosti trebao bi kod onih dubljeg džepa ipak biti prekretnica, pa da se odluče biti nešto posebnijih od kolega s drugim pametnim telefonima vrednijima od tisuću dolara.

Konkretnije, Moto Razr V3 ide u drugom smjeru, dva dijela se spajaju u jedna kako bi učinili veći uređaj. Kad su spojeni, ti dijelovi se mogu preklopiti, a kad su odvojeni, mogu biti zasebni pametni telefoni, daleko manji no što su uređaji danas. Koncept je to koji nikome prije nije pao napamet i mogao bit uistinu biti primjer svima.

Hoće li biti, znat će se tijekom prezentacije na Mobile World Congressu (MWC) u Barceloni krajem ovog mjeseca, a potom i u trenucima dok se Moto Razr V3 pojavi na tržištu. Tko zna, možda tih 1500 dolara uopće ne bude nezaobilazna prepreka kako se čini u ovim trenucima... Bilo bi lijepo da se tako nešto dogodi jer potvrdilo bi se da inovativnost i kreativnost ipak prolaze.

Još iz kategorije

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

23.02.2019. komentiraj

Panasonic je sredinom veljače najavio veći broj uređaja iz audio video segmenta koji će se uskoro pojaviti na tržištu. Riječ je o televizorima, slušalicama, kućnim audio sustavima te Blu-ray playerima.

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

23.02.2019. komentiraj

NOA već treću godinu sudjeluje na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija, Mobile World Congress koji se održava u Barceloni. Uz već najavljenu novu F seriju pametnih uređaja temeljenu na AI te ostale pametne telefone, predstavit će i NOA Vision televizore, NOA tablete, dodatnu opremu NOAline te nove modele iz RUGGED serije.

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

22.02.2019. komentiraj

Kineski proizvođači pametnih telefona iznimno su moćni i to nije nikakva tajna, ali svejedno impresioniraju brojke kao one posljednje o stanju na europskom tržištu, gdje skoro pa trećinu udjela čine upravi kineski proizvođači. Konkretnije, riječ je o 32 posto, a sve zahvaljujući kompanijama kao Huawei, Oppo i Xiaomi.