Motorolin Razr V3 daje novu svježinu i budućnost preklopnim mobitelima

Motorolin Razr V3 daje novu svježinu i budućnost preklopnim mobitelima

Motorola ne prestaje s iznenađenjima po pitanju dizajna svojih pametnih telefona i na taj se način uspješno profilira na tržištu, što je iznova jasno kad se vidi preklopni pametni telefon Moto Razr V3. Dizajnirao ga je Sarang Sheth i djeluje osvježavajuće, toliko da se budi nada u preklopne uređaje i njihovu budućnost.

Uostalom, sa svojom Moto Z serijom Motorola je uspjela napraviti iskorak na području modularnih pametnih telefona, što jedan LG nije uspio unatoč ambicioznom planu koji je imao s G5 modelom. Motorola se pohvalila s tri milijuna isporučenih modula za svoje uređaje i potvrdila uspjeh na tom području. Naravno, ne može se to i dalje nositi sa Samsungom, Appleom ili kineskim proizvođačima, ali Motorola ima svoju publiku i konstanto je širi zahvaljujući inovacijama.

Moto Razr V3 bi mogao zadovoljiti potrebe te publike, ali potrebno je naglasiti da će koštati oko 1500 američkih dolara, što ipak mnogima predstavlja nesavladivu prepreku. Ipak, dašak luksuza i posebnosti trebao bi kod onih dubljeg džepa ipak biti prekretnica, pa da se odluče biti nešto posebnijih od kolega s drugim pametnim telefonima vrednijima od tisuću dolara.

Konkretnije, Moto Razr V3 ide u drugom smjeru, dva dijela se spajaju u jedna kako bi učinili veći uređaj. Kad su spojeni, ti dijelovi se mogu preklopiti, a kad su odvojeni, mogu biti zasebni pametni telefoni, daleko manji no što su uređaji danas. Koncept je to koji nikome prije nije pao napamet i mogao bit uistinu biti primjer svima.

Hoće li biti, znat će se tijekom prezentacije na Mobile World Congressu (MWC) u Barceloni krajem ovog mjeseca, a potom i u trenucima dok se Moto Razr V3 pojavi na tržištu. Tko zna, možda tih 1500 dolara uopće ne bude nezaobilazna prepreka kako se čini u ovim trenucima... Bilo bi lijepo da se tako nešto dogodi jer potvrdilo bi se da inovativnost i kreativnost ipak prolaze.

Još iz kategorije

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

18.04.2019. komentiraj

Kineski Huawei u Hrvatskom je domu likovnih umjetnika u Zagrebu predstavio svoju P30 seriju pametnih telefona. Nove mobilne perjanice predstavljene su 26. ožujka na ekskluzivnom događaju u Parizu, a ovom ih je prigodom pobliže mogla upoznati šira javnost u Hrvatskoj.

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

17.04.2019. komentiraj

Panasonic je na sajmu Salone del Mobile, najvećoj i najprestižnijoj svjetskoj izložbi namještaja i lifestyle proizvoda, predstavio konceptni prozirni OLED zaslon. Taj je koncept predstavljen u sklopu instalacije švicarske marke namještaja Vitra.

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

16.04.2019. komentiraj

Početkom travnja, otvoren je prvi NOA “brand shop” u Irskoj u jednom od najvećih shopping centara u Sjevernom Dublinu, Swords Pavilions. Ovo prva otvorena trgovina od ukupno 100 planiranih u EU, te prva od 15 planiranih u Irskoj, ističu u Hangar18 koji stoji iza branda Noa. Njihov brand pametnih telefona i televizora Noa je postala prepoznat brand u Europi, a i šire te će nastaviti s izvozom i otvaranjem novih tržišta u narednom razdoblju.