NOVI UREĐAJI

Huawei predstavio nove slušalice i svaka ide u oba uha

Huawei predstavio nove slušalice i svaka ide u oba uha

Huawei je predstavio najnoviju seriju TWS audio slušalica - FreeClip. Namijenjene su za nove, svestrane generacije slušatelja.

Kombiniraju potpuno novi C-bridge Design s naprednom audio tehnologijom Smart Wear Detection i dugim trajanjem baterije, čineći ih jednim on najinovativnijih proizvoda u niši nosive audio tehnologije.

Kroz istraživanja tržišta, Huawei je primijetio rastuću demografiju slušatelja koji žele iskustvo slušanja zvuka uz sve tehnološke prednosti suvremenih bežičnih slušalica koje se stavljaju u uho, ali da im se u isto vrijeme omogući i zvučni doticaj s neposrednom okolinom, poglavito pri upotrebi u prometu, uredu ili sportskim prigodama.

Kako bi stvorio TWS slušalice s open-ear dizajnom, Huawei je proveo temeljito testiranje i istraživanje navika stvarnih korisnika kako bi postigao optimalno ergonomsko pristajanje novog uređaja. To je postignuto kroz tri glavna aspekta slušalica, Comfort Bean, Acoustic Ball i C-bridge Design koji prilikom nošenja ne zatvaraju ušni kanal.

Comfort Bean i Acoustic Ball dizajnirani su tako da se prilagođavaju svim aspektima ljudskog uha, osiguravajući vrhunsku udobnost, dok inovativni C-bridge Design spaja ova dva dijela putem adaptivnog senzora koji prilagođava silu stezanja mehanizma za kopčanje svake od slušalica, smanjujući opterećenje na ušne hrskavice korisnika.

Svaka značajka dizajna slušalica radi kako bi proizvela sigurno, ali ergonomsko pristajanje, ostajući pričvršćena na ušima korisnika čak i tijekom cijelog dana slušanja. Povrh toga, FreeClip nude dugo trajanje baterije s osam sati reprodukcije glazbe odjednom ili do 36 sati reprodukcije glazbe s kućištem za punjenje.

Imaju IP54 ocjenu otpornosti na vodu, prašinu i znoj što ove slušalice čini izvrsnima za korisnike koji se oslanjaju na audio gadgete tijekom fizičkih aktivnosti. Kanal za prigušivanje zvuka pomaže u suzbijanju buke vjetra što pomože korisnicima upućivati pozive čak i dok se voze biciklom ili autom uz  spuštene prozore.

Ove se slušalice izdvajaju i po tome što korisnici mogu nositi obe slušalice na oba uha, odnosno ne postoji zasebna slušalica za desno odnosno lijevo uho, već se svaka od slušalica automatski prilagođava strani na kojoj ih korisnik nosi. Tehnologija Smart Wear Detection osigurava da se slušalice prilagode te korisniku osiguraju udobnost, stvarajući intuitivnije korisničko iskustvo bez nedosljednog zvuka ili nelagode u ušima.

Budući da se slušalice mogu koristiti naizmjenično, korisnici mogu optimizirati trajanje baterije i uživati u dužem trajanju korištenja, posebno u scenarijima u kojima je potrebna samo jedna slušalica za brzi odgovor na poziv. Dostupne su po početnoj cijeni od 199 eura.