DOSAD NEVIĐENO

Honor i Gameloft sklopili ekskluzivno partnerstvo i ponudili nešto novo za gamere

Honor i Gameloft sklopili ekskluzivno partnerstvo i ponudili nešto novo za gamere

Honor je predstavio partnerstvo s Gameloftom kako bi optimizirao iskustvo gaminga na posebnom izdanju preklopnog pametnog telefona Porsche Design Honor Magic V2 RSR. Partnerstvo donosi novu verziju popularnog gaming naslova Asphalt 9: Legends, koji je po prvi put bolje prilagođen velikom zaslonu na preklopnim pametnim telefonima.

Samim time, Magic V2 serija predstavlja prve preklopne telefone na svijetu koji pokreću ovu igru pri 120 FPS s remasteriranom kvalitetom slike za igranje. Uz 120 FPS, mobilni trkači mogu imati koristi od "glatkije" grafike koja ih uranja u najnovije sezone Dragon Race i Festive Sparks Asphalt 9: Legends, čineći driftanje u luksuznim automobilima pod polarnim svjetlom stvarnošću.

Također, 120 FPS omogućava brže vrijeme reakcije za kompetitivne igrače koji žele izvoditi vratolomije, svladati brza trčanja i projuriti pored natjecatelja na virtualno rekreiranim ulicama različitih gradova diljem svijeta.

Rekonstrukcijom procesa renderiranja mobilnih igara, korištenjem tehnologije zamjene shadera, reimaginacijom fizičkih tekstura s tehnologijom rekonstrukcije rubova temeljenom na GPU-u i integracijom mogućnosti renderiranja grafike sklopivih uređaja s AI, Honor i Gameloft pružaju novo iskustvo igre Asphalt 9: Legends i igračima pružaju vrlo vjerodostojne vizualne prikaze.

Potpuno novo iskustvo igranja na velikom zaslonu još je jedan napredak Honora na njegovom putu prema stvaranju obostrano korisnog ekosustava, čime se čvrsto postavio na čelo integracije sklopivih uređaja u mainstream. Adaptacija igre Asphalt 9: Legends za ovaj model primjer je interdisciplinarne inovacije i primjer kako su otvorenost i suradnja doveli dvije tvrtke do predvodništva u području igrica na preklopnim pametnim telefonima.

Optimizirana igra bit će dostupna na Google Playu za Magic V2 i njegovu Porsche verziju tijekom veljače. Inače, Magic V2 je dostupan u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1999 eura, a Honor dijeli i zanimljive dodatne bonuse svakom kupcu.