SPONZORIRANO

AI u svakodnevnom životu: pogled na najnovije trendove i tehnologije

AI u svakodnevnom životu: pogled na najnovije trendove i tehnologije

Napredne tehnologije i umjetna inteligencija (AI) sve više ulaze u naše domove i olakšavaju svakodnevni život. Jedno od područja gdje ovo postaje posebno primjetno su napredni kućanski uređaji koji koriste AI za održavanje naših domova čistima i urednima. Dizajnirani kako bi učinili naše kućanske poslove manje napornim i učinkovitijim, ovi uređaji osiguravaju nam više slobodnog vremena i manje stresa. Povezivanjem pametnih uređaja u jedan ekosustav ulazimo u potpuno novu dimenziju pametnih domova. Samsung donosi liniju kućanskih uređaja s inovativnim karakteristikama i mogućnostima povezivanja dok se istovremeno elegantnim dizajnom uklapaju u svaki prostor.

Inovativni usisavač naprednih performansi

Živimo u doba inovativnih štapnih usisavača koji predstavljaju revolucionarna tehnološka dostignuća te znatno olakšavaju održavanje čistoće doma. Ovi moderni uređaji veliki su napredak u odnosu na tradicionalne usisavače jer su praktičniji i efikasniji te vam znatno olakšavaju rutinu učestalog čišćenja. Pomoću Samsung Bespoke Jet™ AI štapnog usisavača zahvaljujući njegovoj fleksibilnosti i pokretljivosti, možete lako dohvatiti i očistiti teško dostupna mjesta poput uglova, stepenica ili prostora ispod namještaja. Bez potrebe za povlačenjem teških i nezgrapnih usisavača na taj način čišćenje postaje brže i manje naporno. Bespoke Jet™ AI usisavač dolazi uz praktičnu multifunkcionalnu postaju te se uz pomoć Air Pulse tehnologije sitne čestice neće vratiti u prostor za vrijeme pražnjenja spremnika, što je čest slučaj kad je riječ o  konvencionalnim usisavačima.

AI koja usisavanje dovodi na novu razinu

Postavljanje redovnog rasporeda za čišćenje pomoći će vam da održite prostor čistim i prozračnim, a uz aplikaciju SmartThings na vašem pametnom telefonu Galaxy Z Fold5, možete povezati usisavač i postaviti vlastiti raspored čišćenja te pratiti njegov napredak. Sada u samo nekoliko klikova možete upravljati cijelim domom. Da ovaj usisavač donosi dobre odluke umjesto vas, potvrđuje i već spomenuta multifunkcionalna postaja koja će automatski početi puniti usisavač čim se priključi. Time se osigurava da baterija bude uvijek puna i spremna za korištenje kad god vam treba. Potpuno napunjena baterija omogućava autonomiju čišćenja od sat vremena, a po potrebi se može zamijeniti dodatnom baterijom. Na taj se način produljuje vrijeme rada na više od dva sata što osigurava bezbrižno čišćenje većih prostora koji iziskuju više posvećenog vremena.

Učinkovito pranje i temeljito čišćenje

Ako govorimo o jednom od najvažnijih kućanskih aparata koje koristimo svakodnevno, to je definitivno perilica rublja. Bilo da se radi o uklanjanju tvrdokornih mrlja s posteljine ili samo brzom osvježavanju jednom nošene odjeće, kvalitetna perilica rublja će vam omogućiti jednostavno, brzo i bezbrižno obavljanje tih zadataka. Samsung Bespoke perilica i sušilica omogućuje učinkovito pranje i temeljito čišćenje. Zahvaljujući tehnologiji umjetne inteligencije ovi uređaji samostalno izračunavaju potrebne količine vode i deterdženta, pružajući vam osjećaj kao da imate kućnog asistenta.

Pametna perilica koja pamti umjesto vas

AI kontrola optimizira način pranja s ciljem pružanja što lakšeg korištenja što znači da ova inovativna Samsung perilica može upamtiti kakvu odjeću najčešće perete. Pamćenjem navika, sugeriranjem ciklusa i prikazivanjem pravovremenih informacija, SmartThings aplikacija nudi savjete o ciklusima, planiranju i rješavanju problema te odabire savršen program sušenja. Uz korištenje SmartThings aplikacije može pogledati, pretraživati i planirati pranje, ali i upravljati eventualnim poteškoćama. Kada želite osušiti rublje, AI Control tehnologija omogućuje odabir programa sušenja koji savršeno odgovara odabranom ciklusu pranja.

Sve ove inovacije pomažu nam da se bolje organiziramo i uživamo u svakodnevnom životu, a nama preostaje samo da iskoristimo prednosti koje nam pruža tehnologija umjetne inteligencije kako bismo stvorili budućnost koja je udobnija, učinkovitija i prilagođena našim potrebama.