Najnovije Glovo partnerstvo donosi sve za kućne ljubimce na vrata korisnika

Više od 6600 proizvoda Pet centra dostupno je preko Glova

Više od 6600 proizvoda Pet centra dostupno je preko Glova

Glovo, multikategorijska platforma koja korisnicima omogućava pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev, najavljuje partnerstvo sa Pet centrom, specijaliziranim maloprodajnim lancem hrane i kompletne opreme za sve kućne ljubimce.

Vlasnici kućnih ljubimaca iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Kaštela, Rijeke, Pule, Osijeka i Čakovca mogu birati između čak više od 6600 proizvoda koji se prodaju na 19 lokacija Pet centra dostupnih u aplikaciji Glovo, uz brzu dostavu na kućnu adresu, za manje od 60 minuta.

Pristupanjem kategoriji Trgovine i darovi u okviru aplikacije, Glovo korisnici će imati pristup najrazličitijim proizvodima za pse, mačke, male životinje, ptice i  akvarijske ribice.

Ponuda proizvoda obuhvaća: hranu i poslastice za kućne ljubimce, raznovrsnu opremu, proizvode za njegu i higijenu, igračke, transportne torbe, akvarije, terarije i druge specijalizirane proizvode za ljubimce, iz čak šest kategorija dostupnih u Pet centar dućanima. 

Svaki Pet centar dućan opremljen je i veterinarskom ljekarnom, koja korisnicima Glovo aplikacije nudi niz dodataka prehrani i veterinarsko-medicinskih proizvoda za njihove ljubimce.

Prema riječima predstavnika tvrtke, Pet centar je prepoznat kao vodeća specijalizirana maloprodaja za kućne ljubimce u regiji. Udruživanje s Glovom prirodan je slijed razvoja poslovanja tvrtke čija je misija ponuditi najširi asortiman proizvoda za kućne ljubimce te kontinuirano unaprjeđivati ponudu, osiguravajući najbolje cijene i kvalitetu za vlasnike kućnih ljubimaca.

Kroz ovo strateško partnerstvo, Glovo se fokusira na rastuće potrebe i preferencije svojih korisnika. O tome svjedoči izuzetan rast potražnje u kategoriji proizvoda za njegu kućnih ljubimaca 2022. godine, koji je registrirao impresivan porast obujma prodaje od 162%, što ga čini jednim od najuspješnijih neprehrambenih trendova u potražnji tokom prošle godine.