Vipnet pokrenuo program vjernosti Vip&više

Vipnet pokrenuo program vjernosti Vip&više

Vipnet je pokrenuo program vjernosti korisnika pod nazivom Vip&više, namijenjen privatnim te malim i srednjim poslovnim Vip pretplatnicima kojima se na temelju iznosa prosječnih mjesečnih računa i godina neprekinutog korištenja Vip usluga, dodjeljuje jedan od pet statusa - Vip, Vip brončani, Vip srebrni, Vip zlatni ili Vip platinasti. Ovisno o statusu Vipnet nudi brojne pogodnosti, a svi Vip pretplatnici nakon 6 mjeseci korištenja usluge automatski postaju članovi programa bez papirologije, učlanjenja ili sakupljanja bodova. Ono što Vip&više čini jedinstvenim u Hrvatskoj je da u program ulaze svi privatni te mali i srednji poslovni pretplatnici, neovisno o tome je li riječ o mobilnoj ili fiksnoj telefoniji, mobilnom ili fiksnom internetu ili pak televizijskim uslugama, tvrde u drugom po veličini domaćem telekom operateru.

"Sukladno statusu u Vip&više programu vjernosti, korisnici će za svaku svoju mobilnu liniju uz produljenje ugovora moći ostvariti neki od popusta pri kupnji uređaja ili odabiru opcije uz nove Vip tarife. Tako će primjerice korisnicima iz skupine Vip zlatni i Vip platinasti biti omogućen i prioritetni pristup agentima Službe za korisnike, a Vip platinasti će na raspolaganju imati i osobnog agenta - osobu od povjerenja koja će im osigurati individualan pristup u rješavanju pitanja i komunikacijskih potreba. Tu su i posebne ponude Vip proizvoda i usluga te iznenađenja za rođendane i svaku dvogodišnjicu s Vipnetom. Jedna od novosti iz programa Vip&više jest da će se popusti dodavati i na sve postojeće ponude, akcije poput božićnih ili ljetnih promocija, kao i na redovne ponude uz produljenje ugovora", objašnjavaju u Vipnetu.

"Vipnet je nedavno predstavio novi slogan u kojemu su sadržane korporativne vrijednosti kompanije, orijentirane na kvalitetu, jednostavnost, bezbrižnu komunikaciju i uopće, još bolje korisničko iskustvo. Predstavili smo i nove tarife s kojima pružamo veću vrijednost za novac, a kombinacije tarifa i opcija koje se mogu mijenjati na mjesečnoj razini, nude mogućnost zadovoljavanja individualnih komunikacijskih potreba i želja naših korisnika. Pokretanje programa Vip&više, koji korisnicima za njihovu vjernost nudi brojne konkretne i mjerljive pogodnosti, zapravo je nastavak ovog procesa kojim zaokružujemo još snažniju Vipnetovu orijentaciju na zadovoljstvo korisnika", ističe Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Program Vip&više posebice nagrađuje dugogodišnju vjernost korisnika te svima koji su šest ili više godina Vipnetovi korisnici osigurava automatsku nadogradnju statusa unutar programa. Svoj Vip&više status kao i dostupne pogodnosti korisnici će u svakom trenu moći provjeriti na Moj Vip portalu kao i na besplatnoj Moj Vip mobilnoj aplikaciji.