Uskoro druga po redu PRpitch konferencija

Uskoro druga po redu PRpitch konferencija

Druga konferencija o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike PRpitch održat će se u četvrtak 3. listopada 2019. u hotelu The Westin Zagreb. Cilj konferencije je poduzetnicima i obrtnicima približiti važnost odnosa s javnošću i poučiti ih kako im komunikacija može pomoći u razvoju poslovanja. Zato je moto konferencije PRičom do uspjeha.

Događanje počinje predavanjem Abeceda PR-a, a nakon slijede zanimljive rasprave s temama Neka sedma sila bude s tobom!, PR-ovci i stranci - kakva komunikacija treba pratiti poslovanje na stranim tržištima, Pogled u budućnost, Izazovi komunikacije usluga: od izgovorene riječi do e-knjige žalbi, te Što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara.

Konferencija je namijenjena poduzetnicima, obrtnicima, menadžerima, zaposlenicima u odnosima s javnošću i marketingu te svima koji žele poboljšati svoju komunikaciju. Svi oni na licu će mjesta moći upoznati predstavnike agencija i neovisne stručnjake za odnose s javnošću.

Organizator konferencije je prvi hrvatski portal za odnose s javnošću PRglas, a partner Talijansko-hrvatska gospodarska komora (THGK). Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Grada Zagreba. Potporu joj pružaju Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ), MBA Croatia, Zagrebački inovacijski centar (ZICER), Hrvatska gospodarska komora, Ženski poduzetnički centar, Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) i Hrvatska zajednica županija.