Unity cilja na fotorealizam s novom tehnologijom koju planira lansirati ove godine

Unity cilja na fotorealizam s novom tehnologijom koju planira lansirati ove godine
DepositPhotos

Predstavljena je nova Unity demonstracija pod imenom Enemies koja usmjerava pozornost na nove značajke tog razvojnog alata s kojima žele povisiti razinu vizualne kvalitete u prikazivanju digitalnih ljudi u svijetu videoigara i animacija.

Enemies prikazuje snagu i sposobnosti Unity platforme za stvaranje vrhunskog, vizualno uvjerljivog sadržaja - što omogućuje svakom kreativnom timu da u potpunosti ostvari svoju viziju. Naša 3D tehnologija u stvarnom vremenu (RT3D) neprestano se razvija kako bi ispunila sve veća očekivanja koja kreatori imaju za vizualnu kvalitetu i realizam.

Sve značajke High Definition Render Pipelinea su unaprijeđene, dok su ugrađeni neki novi sistemi poput Adaptive Probe Volumea i Screen Space Global Illuminationa (SSGI). Tu su također i nova rješenja za realističan prikaz kose, ali i tehnologija simulacije protok krvi koja bi zajedno s mapama za bore trebala dodatno olakšati animacije manjih detalja na licu.

Ovaj demo bit će prikazan na ovogodišnjem GDC-u od 23. do 25. ožujka, dok će sva ova rješenja stići na tržište u drugom tromjesečju ove godine.