SPONZORIRANO

Telemach donacijom podržava rad Vukovarskih leptirića

Telemach donacijom podržava rad Vukovarskih leptirića

Predan u ostvarivanju pozitivnih promjena i pružanju podrške lokalnoj zajednici u kojoj djeluje, Telemach Hrvatska donirao je 10.000 eura Udruzi Vukovarski leptirići kojoj je cilj unaprijediti kvalitetu života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, te im osigurati psihosocijalnu podršku.

Dislocirana od većih gradskih središta, Udruga je stvorila uvjete za terapiju i obrazovanje za više od 250 štićenika u dobi od 0-18 godina koji dolaze iz Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije te im je tako osigurala okolinu koja potiče razumijevanje i uključivost. Koristeći najnoviju dostupnu tehnologiju, Vukovarski leptirići provode inovativne terapije koje bilježe vrlo dobre rezultate, a ova donacija omogućit će im zapošljavanje dodatnog rehabilitatora.

Kako bi im dodatno olakšao svakodnevni rad i doprinio provedbi aktivnosti planiranih u tekućoj godini, Telemach je pružio financijsku pomoć i još jednom ukazao na svoju predanost izgradnji društva koje je zdravije, sretnije i uključivije, a sve kako bi dugoročno osigurao bolju kvalitetu života svih nas, ali i budućih naraštaja.

„Društveno odgovorno poslovanje te doprinos zajednici u kojoj djelujemo važan je segment poslovne strategije Telemacha Hrvatska, koji kontinuirano ulaže znatne napore kako bi potaknuo pozitivne promjene te ostavio trag na one s kojima dolazi u doticaj. Želimo dugoročno graditi društvo u kojemu svaki pojedinac ima priliku ostvariti svoj puni potencijal, bez obzira na njegov materijalni status ili geolokaciju. Tako je i ova humanitarna gesta doprinos stvaranju inkluzivnijeg društva i poboljšanju kvalitete života onih kojima je podrška najvažnija“, istaknula je Andrea Šalinović, specijalistica za društveno odgovorno poslovanje u Telemachu Hrvatska.

Vukovarski leptirići, Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju pruža rehabilitacijski program i dijagnostičke procjene te okuplja certificirane stručnjake koji objedinjuju svoja inicijalna znanja iz različitih područja uključujući psihosocijalnu podršku, radne terapeute, fizioterapeute, socijalne pedagoge i terapijskog psa.