Sustav rejtinga u Play Store uključuje grafiku, igrivost i kontrole

Sustav rejtinga u Play Store uključuje grafiku, igrivost i kontrole

Foto: Ilustracija / Antonio Jularić

Igre u Play Store od sada će dobivati ocjene za grafiku, igrivost i kontrole. Sustav rejtinga igara sada dobiva puno više na svojem značaju, a potencijalni igrači dobit će detaljnije ocjene i opise.

Na primjer, do sada je igra mogla dobiti pristojnu ocjenu na temelju toga kako je „ugodna za igranje“ za većinu igrača, no što ako je grafika loša? Nekima smeta loša grafika, dok je drugima pak najbitnija igrivost, a grafika im je na drugome mjestu.

Uglavnom, do sada je bilo teško zadovoljiti sve ukuse, a ove nove značajke trebale bi pomoći igračima da odaberu ono što je najbolje za njih. Ocjene za grafiku, igrivost i kontrole pojavit će se na istoj stranici gdje je smještena i cjelokupna kategorizacija zvjezdicama. Ikonice su u obliku kruga i ispod svake piše element koji se ocjenjuje.

Inače, ova značajka se ne pojavljuje za sve korisnike, tako da Google vjerojatno testira ovu novu promjenu. Možda svi ti novi elementi za ocjenjivanje igara i ne budu na kraju odobreni od strane Google, no nama se čini kao odličan potez.

Još iz kategorije

Na Dane komunikacija stižu najutjecajniji oglašivač svijeta i poznati bihevioralni strateg

Na Dane komunikacija stižu najutjecajniji oglašivač svijeta i poznati bihevioralni strateg

27.01.2020. komentiraj

Poznata su prva imena festivala – Keith Weed, kojeg Forbes već treću godinu u nizu proglašava najvećim i najutjecajnijim svjetskim marketingašem, potvrdio je dolazak u Hrvatsku na Dane komunikacija, a najavljen je i Rory Sutherland, britki strateški um, autor i ekscentrični govornik s milijunima pregleda na TED Talku.

Mladen Gregović odlazi iz Combisa

Mladen Gregović odlazi iz Combisa

27.01.2020. komentiraj

Član Uprave regionalne ICT tvrtke Combis i glavni direktor za operacije Mladen Gregović podnio je ostavku na svoje dužnosti te nastavlja karijeru izvan kompanije. Ostavka stupa na snagu 1. veljače 2020. godine. Podsjetimo, to je drugi odlazak iz Uprave Combisa posljednih mjeseci jer je početkom listopada prošle godine ostavku dao predsjednik Uprave Hrvoje Išek.

Uskoro počinje Digital Takover 2020

Uskoro počinje Digital Takover 2020

27.01.2020. komentiraj

Suosnivač globalnog diva Netflix, hrvatski kraljevi startupova, digitalni genije iz LEGO svijeta i svjetska food futuristica, državnici, predavači, stručnjaci, vizionari, inovatori, tehnološki izumitelji, financijski i digitalni eksperti – sve njih okuplja 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu najveći regionalni digitalni summit & expo Digital Takeover. Jedinstveni događaj takve vrste u Hrvatskoj dovodi najveće stručnjake iz svijeta biznisa i tehnologije, a rekordan broj posjetitelja će u više od 13 sati bogatog programa kroz inspirativna predavanja i aktivan networking čuti najbolje poslovne prakse ovih renomiranih svjetskih i domaćih stručnjaka. Publiku očekuju brojne ideje, koncepti, inovacije i proizvodi koje će moći čuti, vidjeti i isprobati na licu mjesta.